DOUĂ PRIMĂRII DIN OLT FAC ANGAJĂRI

0
866

Două primării din Olt fac angajări în această perioadă.

Astfel, Primăria Pleșoiu are nevoie de doi consilieri, clasa I, grad superior la Compartimentul Agricol și la Starea Civilă și Asistență Socială. Candidații care doresc să ocupe aceste posturi trebuie să aibă: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul agronomie sau inginerie şi management în agricultură şi dezvoltare rurală și vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 7 ani, pentru postul de consilier la Compartimentul Agricol și studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul asistenţă socială, administraţie publică sau drept și vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 7 ani, pentru postul de consilier la Compartimentul Stare Civilă și Asistenţă.

Proba scrisă a concursului va avea loc pe 5 aprilie, de la ora 10.00 la sediul Primăriei Pleșoiu.

Dosarele de concurs se depun la sediul autorităţii sau instituţiei publice organizatoare, în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului.
Bibliografia, tematica, atribuţiile prevăzute în fişa postului, precum şi alte date necesare desfăşurării concursului se afişează pe pagina de internet a autorităţii sau instituţiei publice organizatoare.

Și Primăria Topana are nevoie de un consilier achiziții publice, clasa I, grad asistent, la Registrul Agricol și Achiziții publice.

Candidații care doresc să ocupe acest post trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diploma de licență sau echivalenta;  vechime in specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minimum 1 an și  cunoștințe operare PC nivel mediu- probă suplimentară.

Proba suplimentară a concursului va avea loc pe 5 aprilie, de la ora 10.00, iar proba scrisă pe 6 aprilie, de la aceeași oră. Dosarele de concurs se depun la sediul autorităţii sau instituţiei publice organizatoare, în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului.
Bibliografia, tematica, atribuţiile prevăzute în fişa postului, precum şi alte date necesare desfăşurării concursului se afişează pe pagina de internet a autorităţii sau instituţiei publice organizatoare. Concursul se va desfășura la sediul Primăriei Topana.