SE CAUTĂ DIRECTOR EXECUTIV PENTRU POLIȚIA LOCALĂ SLATINA

4
1054

Primăria municipiului Slatina a scos la concurs funcția de director executiv al Poliției Locale Slatina. Proba scrisă a concursului va avea loc pe 30 martie 2021, de la ora 10.00.

Candidații care doresc să ocupe acest post trebuie să aibă: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă,  vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării puncţiei publice de minimum 7 ani și master în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice sau cu diplomă echivalentă conform prevederilor art. 153 alin. (2) din Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare.

Dosarele de concurs se depun la sediul autorităţii sau instituţiei publice organizatoare, în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului.
Bibliografia, tematica, atribuţiile prevăzute în fişa postului, precum şi alte date necesare desfăşurării concursului se afişează pe pagina de internet a autorităţii sau instituţiei publice organizatoare. Concursul se va desfășura la sediul Primăriei municipiului Slatina.

În prezent interimatul la șefia Poliției Locale Slatina este asigurat de directorul adjunct Ilie Scaete, după ce Adrian Pop ( n.red. fostul director al Poliției Locale) a fost numit director la Loctrans SA Slatina, începând cu data de 1 februarie.

4 COMENTARII

  1. Politistii locali = zeflemisti, facatori de nimic si mancatori de seminte. Burti mari, unflate si putori imputite. Asa i-am vazut eu cat am fost seful lor.

  2. Politistii comunitari sunt cei mai buni. Datorita lor orasul nostru a ajuns sa fie ca un trandafir. Gunoaiele nu mai exista in oras, cainii nu-si mai fac nevoile pe trotuare, cersetorii nu te mai agaseaza la tot pasul, nu mai exista masini abandonate cu anii in parcari, exista siguranta cetateanului la orice ora. Multumim domnule Pop ca v-ati facut datoria cu prisosinta. Sa speram ca urmatorul sef al politiei comunitare sa va egaleze cel putin. Daca faceti aceiasi treaba si la Loctrans o sa avem numai bucurii noi cetatenii. Vedeti ce inseamna omul competent! El trebuie pus peste tot sa faca minuni!

Comentariile sunt închise.