Moș Crăciun ajunge mai devreme la Corabia

0
155

Preșcolarii și elevii din orașul Corabia vor primi și în acest an cadouri din partea autorităților locale. 1700 de pachete cu dulciuri, în valoare totală de 46.223 lei, au fost pregătite de primăria orașului de la Dunăre, urmând a fi dăruite copiilor din localitate:
”Pentru că deja a devenit o tradiție de Moș Nicolae, Primăria Corabia și Consiliul Local s-au gândit și în acest an, chiar dacă este pandemie, la preșcolarii și elevii de scoală primară și gimnazială din oraș, pregătind 1700 de pachete cu dulciuri, în valoare totală de 46.223 lei, fară TVA. Se vor bucura de cadouri și membrii Asociației de Sprijin a Copiilor și Tinerilor cu Dizabilități, Asociația de sprijin a copiilor cu handicap, bătrânii de la Centrul Medico Social, elevii din Casele de Tip Familial Sfânta Elena, dar și asistații de la Complexul de Servicii Persoane Adulte – Centrul de Îngrijire și Asistență Corabia, Căsuțelor de tip familial, Centrul Maternal “ Sf. Elena” precum și membrii Ansamblului de dansuri al Casei de Cultură Corabia.” a declarat primarul Corabiei, Iulică Oane.
Primarul Iulică Oane ureaza tuturor copiilor și părinților multa sănătate şi să aibă parte numai de clipe minunate, de bucurii şi fericire alături de cei dragi!