CURSURI DE FORMARE PROFESIONALĂ PENTRU OLTENII FĂRĂ UN LOC DE MUNCĂ

0
187

INSPECTOR RESURSE UMANE ȘI ELECTRICIAN ÎNTREŢINERE ŞI REPARAŢII sunt cursurile de calificare gratuite organizate de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt, în luna decembrie, în urma solicitărilor venite din partea şomerilor.

AJOFM Olt organizează luna viitoare programe de calificare sau recalificare, pentru persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă, dar și contra cost, pentru cele care deja ocupă un loc de muncă şi din diferitele motive, doresc schimbarea acestuia. Specializările pentru care se organizează cursurile sunt: inspector resurse umane și electrician întreţinere şi reparaţii. În total sunt oferite 28 de locuri.

Cursanţii vor obţine, la finalizarea pregătirii teoretice şi practice, certificate de calificare în meseriile menţionate mai sus, recunoscute la nivel naţional.  Persoanele interesate pot obţine informaţii suplimentare de la Compartimentul Formare Profesionala din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Olt, strada Dinu Lipatti, numărul 48, tel.0249/413.099.