CARE SUNT FIRMELE CU CELE MAI MARI PROFITURI DIN PIATRA-OLT

0
622

Cele mai profitabile firme cu sediul social în Piatra–Olt care susțin bugetul local al oraşului au avut în 2019 un profit net cumulat în valoare de peste șapte milioane de lei, conform datelor oferite de către Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Olt, din situaţiile financiare obţinute de la Ministerul Finanţelor Publice, la solicitarea Gazeta Oltului.

 Firma cu cel mai mare profit net în 2019 a fost MINERALPORT SRL, societate care are ca obiect de activitate extracția pietrișului și nisipului, extracția argilei și caolinului. Societatea a reușit să se claseze pe locul I cu un profit net de 4.822.866 RON. Locul doi în ierarhia celor mai tari firme din orașul Piatra Olt este ocupat de ACIDAVA LAND SRL al cărui domeniu de activitate este cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase cu un câștig net de de 434.893 RON. EASY STREET SPORT ONE S.R.L.  care are ca obiect de activitate lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale s-a clasat în 2019 pe poziția a treia cu un câștig net de 277.158 RON. Pe locul patru în topul celor mai tari investitori, după profitul net, se află ERITRACOR SRL (comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun ) cu un profit net de 266.315 RON.

Locul cinci în topul firmelor cu cele mai mari profituri în 2019 este ocupat de LOMBAC CONSTRUCT SRL care se ocupă cu comerțul cu ridicata al materialului lemnos și al materialelor de construcții și echipamentelor sanitare. Societatea a obținut anul trecut un profit de 255.105 RON. Pe locul șase al clasamentului se regăsește CIOBI ALESSI TRANS SRL societate care se ocupă cu intermedieri în comerțul cu produse diverse cu un profit net înregistrat în 2019 de 252.288 RON.

Locul șapte este ocupat de BOGJOINERY PROD-INDUSTRIAL S.R.L care se ocupă cu  prelucrarea si fasonarea sticlei plate cu un profit net de 229.265 RON. Locul opt în ierarhie este deținut de BOKA INVEST STAR SRL societate care se ocupă cu cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase cu un câștig net de 199.046 RON.

Poziția a noua în clasament este ocupată de HOLDMAYER ALLIANZ PREMIUM S.R.L. (intermedieri în comerțul cu produse diverse) cu un profit net de 186.786 RON. Topul se închide cu FERMA ION MARIAN SRL care se ocupă cu cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase cu un profit net înregistrat în 2019  de 148.265 RON. „ Profitul net înregistrat de primii zece profesionişti din Registrul Comerţului Olt, cu sediul social în Piatra Olt, conform datelor din 9.493 situaţii financiare pentru anul 2019 obţinute de la Ministerul Finanţelor Publice și preluate în registrul comerțului totalizează 7.071.987 RON”, a precizat Nicoleta Cerasela Bubatu, directorul Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Olt.