Ultima clădire a fabricii de pâine „Aluta” este pusă la pământ

0
981

Ultima clădire a fabricii de pâine „Aluta” este pusă la pământ de buldozere, această zonă având un aspect dezolant, în această perioadă.

La începutul acestui an, reprezentanții fabricii Aluta au concediat ultimii angajați. Atunci au fost produse și ultimele pâini, care au ajuns pe mesele slătinenilor. Întreaga suprafață a fost vândută dezvoltatorului care deține supermarketurile din zonă.

Practic, suprafața pe care a fost fabrica Aluta și curtea acesteia vor fi incluse în noul Shopping Park Slatina.

Conform site-ului square7.ro, galeriile comerciale vor fi extinse pe o suprafață de peste 16.000 de metri pătrați, aici urmând să deschidă magazine brand-uri celebre precum Jysk, Hervis, NewYorker sau C&A.

Platforma comercială aflată în Cartierul Steaua, la ieșirea din Slatina spre comuna Brebeni, va cuprinde noile magazine ce vor fi construite pe locul fostei fabrici și supermarketurile Kaufland și Lidl din strada Artileriei, dar și celelalte magazine de haine și încălțăminte.

Practic, clădirea unde funcționează acum Deichmann, Pepco, Flanco și Takko va fi lipită de noua construcție. Întreaga investiție în noul centru comercial ce va răsări pe locul fostei fabrici de pâine se va ridica la peste 11 milioane de lei.