Unui bărbat din Balș i-a fost furată mașina din fața casei. Unde a fost găsită

0
663

Un bărbat din Balș a sesizat poliția, vineri, că i-a fost furată mașina din fața casei.

O zi mai târziu, oamenii legii au descoperit autoturismul în posesia unui tânăr din Craiova

„La data de 13 noiembrie, în jurul orei 17,40, polițiștii din cadrul Inspectoratului de  Poliție Județean Olt, au fost sesizați prin apel de urgență SNUAU 112 de către un bărbat din orașul Balș, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul ce se afla parcat în fața casei. Efective sporite de polițiști s-au mobilizat pentru găsirea autoturismului, iar în urma activităților informativ-operative desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș, la data de 14 noiembrie, ora 01,00, acesta a fost identificat în municipiul Craiova, în posesia unui unui tânăr de 20 de ani din localitate”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Polițiștii au intrat pe fir și au descoperit că tânărul din Craiova cumpărase mașina de la un bărbat din Balș, care a ajuns în arest.

„În urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit faptul că tânărul de 20 de ani ar fi cumpărat autoturismul de la un bărbat de 30 de ani, din orașul Balș, care a fost identificat de polițiști. Din cercetările efectuate a reieșit faptul că acesta din urmă are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice. Bărbatul de 30 de ani, din orașul Balș, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, urmând a fi propuse măsurile legale. Acesta a fost introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de  Poliție Județean Olt”, se mai arată în comunicatul citat.