Elevii din Scornicești vor primi tablete conectate la internet

0
228

Daniel Tudor începe cu dreptul primul său mandat ca primar al orașului Scornicești. Acesta a stat de vorba cu directorii institutiilor de învățământ din localitate pentru a stabili fondurile necesare în vederea achiziționării de tablete cu acces la internet destinate elevilor din oraș.
”În condițiile deosebite impuse de pandemia cu noul tip de coronavirus, țin să aduc la cunoștința dumneavoastră faptul că marți – 27 octombrie 2020, până în orele prânzului, am avut o importantă întâlnire cu directorii institutiilor de învățământ din Scornicești pentru alocarea fondurilor necesare în vederea achiziționării de tablete cu acces la internet și table inteligente pentru tinerii din localitatea noastră.
Acest demers extrem de necesar trebuie implementat cât mai rapid și reprezintă una dintre prioritățile începutului meu de mandat.
Personal, doresc să vă asigur de toată implicarea, deschiderea și susținerea mea în rezolvarea tuturor problemelor întâmpinate, în vederea desfășurării actului educațional în cele mai bune și sigure condiții.” a declarat Tudor.