Florin Barbu: ”Voi fi un sprijin permanent pentru primarii olteni și îi voi ajuta în toate proiectele pe care le fac în localitățile lor”

0
528

Într-o postare pe pagina sa de socializare, Florin Ionuț Barbu, fostul director general al Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare (ANIF), aduce mulțumiri conducerii PSD Olt pentru susținere, dar și colegilor săi din Colegiul 3, familiei și prietenilor pentru susținere și înțelegere. Florin Barbu este numărul 3 pe lista PSD Olt la Camera Deputaților.

„Ziua de 22 octombrie 2020 este cea mai importantă, din viața mea politică și administrativă.
Pentru că este vorba despre o viață întreagă pe care mi-am dedicat-o politicii și administrației -10 ani în administrația locală ca director al Direcției Economice din cadrul Primăriei Slatina și 6 ani în administrația centrală ca director general ANIF.
Vreau să mulțumesc conducerii PSD Olt, președintelui Marius Oprescu și secretarului general al PSD Paul Stănescu, tuturor primarilor din județul Olt și în mod special, prietenilor mei din Colegiul 3, unde sunt responsabil, familiei și prietenilor pentru susținere și înțelegere.
Voi fi un sprijin permanent pentru primarii olteni și îi voi ajuta în toate proiectele pe care le fac în localitățile lor, iar problemele pe care le întâmpină în administrația locală, problemele economice și sociale ale locuitorilor își vor găsi rezolvarea în acte normative pe care le voi iniția și le voi susține în Parlament, alături de colegii mei, parlamentari de Olt.
Am demonstrat, în perioada în care am fost director general al Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare, că fără un pachet legislativ bun nu puteam vorbi, azi, de un sistem de irigații funcțional în România, de apă gratuită sau de susținerea fermierilor.
De aceea, angajamentul meu pentru oltenii care îmi vor acorda votul de încredere este că voi reprezenta și apăra interesele Oltului și ale oltenilor în Parlamentul României pentru că familia, Slatina și Oltul sunt pe primul loc în sufletul meu!”, a declarat Florin Ionuț Barbu.