Tentativă de mită electorală, la Poboru

0
441

Polițiștii olteni au fost sesizați vineri, 25 septembrie, despre faptul că doi bărbați ar fi oferit unui localnic din Poboru o sumă de bani în scop electoral.

Astfel, a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de coruperea alegătorilor.

„În seara zilei de 25 septembrie, în jurul orei 19.00, un bărbat din comuna Poboru a sesizat organelor de poliție faptul că doi bărbați ar fi oferit unui localnic din Poboru o sumă  de bani în scop electoral, fără să precizeze despre ce sumă e vorba. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, dosarul urmând a fi declinat Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Primarul din Poboru, Iulian Bărăscu, a anunțat aseară pe pagina sa de socializare că președintele PNL Poboru, Sandi Crânguș, este cel vizat de anchetă.

„În urma sesizării la 112 a tentativei de dare de mită, vă anunț că președintelui PNL POBORU, Crânguș Sandi, i s-a întocmit dosar penal! Păcat că și la POBORU s-a ajuns la așa ceva!!! În reclamație e scris că la eveniment a participat și dl Deaconescu Iulică și banii erau de la un „domn inginer”!!! De urmărit cu mare interes!”, a scris primarul pe Facebook.