UN COLEGIU ȘI O GRĂDINIȚĂ DIN OLT FAC ANGAJĂRI

0
723

Un colegiu și o grădiniță din Olt fac angajări. Este vorba despre Colegiul Economic „Petre S. Aurelian” din Slatina și Grădinița cu Program Normal „Ion Creangă” din Balş. În total, sunt scoase la concurs patru posturi.

Gazeta Oltului vă prezintă, în rândurile de mai jos, ce posturi sunt scoase la concurs:

Colegiul Economic „Petre S. Aurelian” din Slatina, Județul Olt, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor școală și supraveghetor noapte.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs sunt: studii medii și vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului de minimum doi ani. Proba scrisă a concursului, proba practică și interviul vor avea loc pe 12 octombrie. Termenul limită pentru depunerea dosarelor de înscriere la concurs este 27 septembrie 2020.

Relații suplimentare se obțin la sediul Colegiului Economic „Petre S. Aurelian” din Slatina, str. Primăverii nr. 5, Județul Olt, telefon: 0249/432.507.

Grădinița cu Program Normal „Ion Creangă” din Balş organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor curățenie (2 posturi).

Pentru a ocupa acest posturi candidații trebuie să aibă: studii liceale. Un avantaj îl constituie faptul că nu se cere vechime. Concursul se va organiza pe 9 octombrie (proba scrisă), proba practică pe 13 octombrie, iar pe 15 octombrie 2020 este programat interviul. Termenul limită pentru depunerea dosarelor de înscriere la concurs este 30 septembrie.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Grădiniţei cu Program Normal „Ion Creangă” din Balş, str. Ion Creangă nr. 3A, judeţul Olt, telefon 0249/451.530.