Peste 350 de amenzi, în 48 de ore. 35 de olteni au rămas fără permis

0
265

Polițiștii olteni au aplicat peste 350 de sancțiuni contravenționale, în ultimele 48 de ore, valoarea acestora depășind suma de 127.000 de lei.

Astfel, polițiștii rutieri au reținut 34 de permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce și au retras șapte certificate de înmatriculare.

Printre exemplele ce au fost date de către reprezentanții IPJ Olt s-a numărat cel al unui tânăr din Osica de Sus care conducea având plăcuțele de înmatriculare provizorii expirate.

„Polițiștii Secției de Poliție Rurală Osica de Sus au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 20 de ani, din comuna Osica de sus, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu,  având plăcuțele de înmatriculare provizorii expirate. În cauză a fost întocmit dosar penal sub  aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat. Totodată, la data de 13 septembrie 2020, în timp ce acționau pe raza comunei Fărcașele, polițiștii au depistat o persoană, în vârstă de 19 ani, din municipiul Caracal, care conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere. În urma acestor constatări, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, au precizat reprezentanții IPJ Olt.