FOTO. Hoțul care a băgat spaima în Cartierul „Eugen Ionescu” din Slatina, prins. Ce spune șeful Poliției Slatina

1
1804

Hoțul care a dat mai multe spargeri în Cartierul „Eugen Ionescu” din Slatina, la finalul săptămânii trecute, a fost prins joi, 27 august. Acesta se întorsese în Cartierul „Eugen Ionescu”, fiind prins chiar de unul dintre păgubiți, care l-a identificat și l-a predat polițiștilor.

Acesta a fost audiat și a recunoscut toate furturile pe care le-a făcut în cartierul slătinean. O parte din bunuri au fost deja recuperate. De exemplu, două biciclete au fost recuperate de la un centru de fier vechi din Slatina, acestea fiind vândute cu doar 150 de lei bucata.

Șeful Poliției Municipiului Slatina, comisarul șef de poliție Victor Vladu, a precizat că suspectul se află în continuare la audieri.

„Se efectuează cercetări, momentan administrăm probatoriu, după care, împreună cu procurorul de caz, vom dispune măsuri. Facem verificări, este un singur suspect. Multe din bunuri au fost recuperate, recuperăm în continuare”, a spus comisarul șef de poliție Victor Vladu.

Potrivit unor surse, hoțul este recidivist și ar avea până acum 11 ani de pușcărie, majoritatea infracțiunile pentru care a fost pedepsit fiind de furt.

 

 

 

 

 

1 COMENTARIU

  1. Și-a recuperat Leulescu bicicletele!!! Din acelea CUBE la 1500 Euro bucata, achiziționate din salariul ala mic de bugetar. Intrase în fibrilații rău de tot :)))… mai că-mi pare și rău că l-au prins pe infractor!

Comments are closed.