Spargeri, în cartierul Eugen Ionescu din Slatina

0
778

Mai multe spargeri au avut loc, la finalul săptămânii trecute, în cartierul Eugen Ionescu din Slatina. Hoții au acționat în mai multe zile, spărgând boxele de la subsolul blocurilor. Aceștia au furat tot ce au găsit în cale și care poate fi valorificat cu ușurință: biciclete, trotinete, geamantane. Potrivit unor locatari din zonă, hoții au sustras inclusiv bidoane cu vin, probabil pentru delectarea lor ulterioară.

Slătinenii care locuiesc în acest cartier au pus la dispoziția polițiștilor mai multe imagini de pe camerele de supraveghere. Pe imagini este surprinsă o persoană care a cărat toată noapte bunuri din boxele aflate la subsol, fără ca cineva să se sesizeze.

Într-o postare pe Facebook, unul dintre păgubiți încearcă să-și recupereze bunurile, două biciclete. Omul oferă chiar recompensă pentru informații care ar putea duce la găsirea celor două biciclete.

„Bună ziua. Weekendul ăsta s-a spart o boxa de la subsolul …….din cartierul Eugen Ionescu și s-au furat două biciclete marca CUBE. Am rugămintea, dacă vede sau afla cineva dintre dvs. sa-mi lăsați un mesaj. Va mulțumesc ptr. ajutor! Aveți poze cu bicicletele. Ptr. informația care duce la găsirea bicicletelor se oferă RECOMPENSA de 1.000 lei. Distribuiți, poate găsim autorii”, scrie unul dintre păgubiți pe pagina sa de socializare.

Polițiștii fac cercetări, după ce mai mulți păgubiți au depus plângeri.

„Au fost înregistrate trei plângeri la Poliția Municipiului Slatina. Au fost sustrase biciclete și diverse obiecte, fiind întocmite dosare penale cu autor necunoscut”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Sursa foto: facebook