Vicepreședintele regional pe Sud-Vest Oltenia al PNL, deputatul Gigel Știrbu, a fost operat la coloană

1
701

În cursul zilei de marți, deputatul de Olt, Gigel Știrbu a suferit o intervenție chirurgicală dificilă, fiind operat la coloană.

Procedura medicală a fost realizată în cadrul Institutului Național de Neurologie și Boli Neurovasculare din capitală. În urma acestei intervenții medicale, vicepreședintele regional pe SUD-VEST Oltenia a PNL a ținut să le mulțumească cadrelor medicale care i-au oferit toată atenția și îngrijirea. Este vorba despre medicul neurochirug Corneliu Toader, care este și managerul institutului, și medicul anestezist, Rodica Fugaciu, o olteancă din Caracal.

”Am întâlnit 2 eroi! La Institutul Național de Neurologie și Boli Neurovasculare București, i-am cunoscut pe medicul neurochirug Corneliu Toader, care este și managerul institutului, și pe Fugaciu Rodica, medic anestezist, o olteancă din Caracal!
Nu obișnuiesc să fac postări din viața personală, dar acestor doi oameni le voi fi recunoscător toată viața, pentru reușita operației pe care am avut-o la coloană.
Nu i-am cunoscut până când am ajuns la acest spital, dar am constatat că cei doi medici formează o echipă extraordinară care salvează mii de vieți! Pe lângă profesionalismul lor , am văzut că sunt oameni simpli, modești și dedicați profesiei, care la ora 6.30 sunt la spital și care nu pleacă niciodată mai devreme de ora 22.00!
Îi mulțumesc extraordinarului medic Corneliu Toader și echipei sale de la Institutul Național de Neurologie și Boli Neurovasculare București pentru profesionalism și dedicare!” a declarat parlamentarul.
În cursul dimineții de joi, Știrbu a fost externat din spital, starea de sănătate a politicianului fiind una bună. După perioada de recuperare, deputatul va reveni cu forțe proaspete în campania electorală, susținând candidații PNL la funcțiile de primar din județul Olt.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.