Petrolul Potcoava, meci pentru Liga a III-a cu Minerul Costești, sâmbătă, la Bascov

0
402

Petrolul Potcoava va susține sâmbătă, 1 august, meciul de baraj pentru promovarea în eșalonul al treilea. Partida dintre campioana județului Olt și Minerul Costești va avea loc de la ora 17.30, pe terenul din Bascov.

Va fi singurul meci din miniturneul de promovare în Liga a III-a, după ce echipa din Teleorman, Unirea Țigănești a anunțat că nu va participa la baraj.

Primarul din Potcoava, Manuel Enăchioaia, a precizat că lotul de jucători nu mai este la un nivel de pregătire optim, ținând cont de pauza foarte mare în care nu au făcut antrenamente.

„Noi am mai făcut ceva pregătire, însă băieții nu mai sunt la nivelul la care erau. S-au mai îngrășat, dar eu cred că nici ceilalți nu sunt la un nivel mult mai ridicat. Se va juca fără spectatori, avem voie doar patru oficiali în tribună de la fiecare echipă. I-am testat pe jucători, nu am primit rezultatele tuturor, însă până acum nu avem probleme”, a spus primarul din Potcoava.

Lotul echipei Petrolul Potcoava: Sebastian Cochinescu, Romuls Matei, Marius Mihai, Marco Popa, Alin Florica, Marius Guianu, Sorin Ioncea, Cosmin Stirbu, Ionuţ Amza, Damian Nicolae, Viorel Bădoi, Cosmin Pandelică, Adrian Gheorghe, Laurenţiu Vîlcică, Dorin Burciu, Adrian Troceanu, Dan Cârciumaru, Mihai Năvodaru, Ştefan Istrate, Dorin Stângă. Antrenor: Cristian Vintilă.