Alexandru Cumpănașu, mesaj pentru tatăl Alexandrei

0
540

Într-o postare recentă pe Facebook, Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandra Măceșanu i-a transmis tatălui tinerei un mesaj emoționant cu ocazia zilei sale de naștere.
Alături de textul postat, Alexandru Cumpănașu a postat și o poză în care apare Alexandra Măceșanu alături de părintele său, fotografia fiind realizată cu doar patru zile înainte de dispariția fetei.
Mai mult decât atât, Alexandru Cumpănașu a subliniat faptul că această imagine și situație îi provoacă o puternică nemulțimire, în contextul în care tânăra nu a fost găsită și nici vinovatul nu a fost pedepsit.
„LA MULȚI ANI NELUȚU ‼️ Nu stiu ce sa-ti spun în plus‼️Fii tare și ai grijă de Irina și Teo. Eu și Simona vă iubim enorm și vom face TOTUL pt a afla adevărul despre Alexandra! Când mă uit la tine și la Alexandra în această poză făcută de ziua ta fix acum un an îmi dau lacrimile și mă apucă furia‼️
Față de toți care ne-au umilit, mințit, înșelat, înjurat, trădat‼️ Mai mult nu știu ce să-ți mai spun. Să ai grijă și de mama așa cum o faci mereu pt că eu sunt departe iar ea este în vârstă‼️ (…)