Emil Moț: PNL se opune dezvoltării orașului nostru!

1
379

Emil Moț, primarul municipiului Slatina, acuză Guvernul PNL că se opune dezvoltării orașului pe care îl păstorește. Primarul susține că proiectul de lege prin care o parte din terenul Hergheliei Slatina, mai exact cea pe unde va trece centura mediană a oraşului, intră în administrarea primăriei a fost contestat la Curtea Constituţională de către Guvern.
”Dragi slătineni,
Cu puțin timp în urmă, vă anunțam cu bucurie că proiectul de lege prin care o parte din terenul Hergheliei Slatina, mai exact cea pe unde va trece centura mediană a oraşului, intră în administrarea primăriei, a fost votat atât în Camera Deputaţilor, cât şi în Senat şi urma să meargă la promulgare, la Preşedinţie.
Joi însă, Guvernul României a ales să se opună cu vehemență dezvoltării Slatinei şi l-a contestat la Curtea Constituţională.
Atunci când alături de întreaga echipă a Primăriei Municipiului Slatina depuneam toate eforturile necesare pentru confortul cetățenilor orașului nostru, unul dintre aspiranții la conducerea acestei instituții lansa promisiuni electorale și alerga după voturile slătinenilor în timp ce împiedica materializarea muncii noastre în slujba dumneavoastră, implicit evoluția Slatinei.” a declarat edilul Slatinei.

Florina DINU

1 COMENTARIU

Comments are closed.