Ce stațiuni preferă pensionarii din Olt

0
379

Casa Județeană de Pensii (CJP) Olt va începe distribuirea unei noi serii de bilete de tratament balneoclimateric pentru pensionari.

Casa Judeţeană de Pensii Olt pune în vânzare o nouă serie de bilete de tratament (seria a XI-a), prezentarea pensionarilor în staţiuni fiind în perioada 26-29 iulie 2020. Pentru această serie, pensionarilor din Olt le-au fost repartizate 218 bilete în staţiunile balneo-climaterice din ţară.

Cele mai multe locuri în staţiuni sunt disponibile la Olănești (59 de bilete), Căciulata (32 bilete), Govora (21 bilete), Covasna (16 bilete), Felix (16 bilete), Saturn (11 bilete), Călimănești (10 bilete), Pucioasa (nouă bilete), Eforie Nord (șapte bilete), Herculane (șase bilete), Neptun (patru bilete), Bala (patru bilete), Tușnad (patru bilete), Amara (trei bilete), Buziaș, Geoagiu, Mangalia, Slănic Moldova, Slănic Prahova, Sovata, Techirghiol și Vatra Dornei, câte două bilete pentru fiecare stațiune.

„Persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt până în data de 20 iulie 2019, inclusiv. Biletele de tratament rămase disponibile se vor afișa în data de 21 iulie 2020 și se vor vinde în data de 22 iulie 2020, a declarat directorul executiv al CJP Olt, Iulian Smarandache.

 Persoanelor de pe diagrama care nu ridica biletele de tratament le vor fi anulate alocarile, iar biletele devin disponibile pentru persoanele care au cerere depusa si se prezinta la ghiseu. ATENTIE!!!!!! Beneficiarii de bilete de tratament au obligatia de a se adresa unitatii balneare prin mail sau telefon in vederea obtinerii unei programari conform prevederilor Ordinului Ministerului Sanatatii nr. 1078 din 12 iunie 2020.

Lista numerelor de telefon ale unitatilor hoteliere este disponibila pe site-ul institutiei la adresa http://www.cjpolt.ro/pag/Bilete-de-tratament