Deputatul Gigel Știrbu, apel către partidele de dreapta

0
372

Deputatul de Olt, Gigel Știrbu vrea cu orice preț învingerea PSD-lui la alegerile viitoare. Pentru acest lucru, politicianul a inițiat un apel către toate forțele de dreapta din județul Olt pentru a face o alianta puternică cu partidul pe care îl reprezintă.
“Stimații mei colegi, fac apel la toate forțele de dreapta din județul Olt (sau care se revendica a fi de dreapta) pentru a face o alianta județeană puternică și de a veni lângă PNL Olt, pentru a învinge PSD la apropiatele alegeri locale! Scopul acestei alianțe trebuie să fie acela de a scoate PSD de la conducerea primăriilor și a Consiliului Județean.
Consider că PSD s-a dovedit a fi dușmanul dezvoltării județului, în ultimii 30 de ani, și este nevoie să punem nevoile cetățenilor deasupra intereselor de partid, să constituim o alianță care să vină cu un suflu nou, cu o viziune ambiţioasă şi realistă pentru progresul județului! Iar soluția raţională pe care o susţin este realizarea unei alianțe județene anti-PSD.
De asemenea, consider că cei care nu înțeleg importanta gestului și momentului fac jocul PSD-ului.
O candidatură unică din partea dreptei garantează succesul în alegeri, și, vă rog, să trecem de orgoliile politice în numele binelui public și al comunităților locale din județul nostru!” a declarat Știrbu.

Florina DINU