Liste noi cu persoanele juridice acceptate în Programul Rabla şi în Rabla Plus

0
178

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a publicat liste noi cu persoanele juridice acceptate în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional (Programul Rabla) şi în Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic (Programul Rabla Plus), ca urmare a aprobării dosarelor de finanțare în ședința Comitetului de Avizare din data de 03 iulie 2020.

În această etapă, în cadrul Programului Rabla au fost acceptate 106 dosare pentru 269 autovehicule și o contestație pentru 2 autovehicule. Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 38 dosare pentru 53 autovehicule, dintre care 38 pur electrice, 13 electrice hibride și 2 motociclete electrice, precum și o contestație pentru 3 autovehicule pur electrice.

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la secțiunile aferente Programelor Rabla şi Rabla Plus. Persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa producătorilor/ dealerilor auto validaţi în Programele Rabla și Rabla Plus, listele acestora fiind disponibile pe site-ul instituției.