Șofer cu o concentrație de 1,46 mg/litru alcool pur in aerul expirat, depistat de polițiști

0
360

Sâmbătă, 27 iunie 2020, Polițiștii Serviciului Rutier, împreună cu cei din cadrul Poliției orașului Balș au desfășurat o acțiune pe raza orașului Balș și a comunelor arondate.
În timpul acțiunii, oamenii legi au depistat în trafic un bărbat ce conducea sub influența alcoolului.
În jurul orei 21.00, polițiștii au depistat în trafic, pe Drumul Județean 643 A, pe raza localității Vulpeni, un bărbat, în vârstă de 49 de ani, în timp ce conducea un autovehicul, sub influenta alcoolului. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație de 1,46 mg/litru alcool pur in aerul expirat.” se arată într-un comunicat de presă.
Polițiștii rutieri au reținut 15 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce. Dintre acestea, 12 au fost pentru conducere sub influența alcoolului, unul pentru depășirea vitezei legale admisă pe un sector de drum cu mai mult de 50 km/h și două pentru efectuarea unor depășiri neregulamentare și 4 certificate de înmatriculare, pentru nerespectarea condițiilor efectuării inspecției tehnice periodice.
Activitățile polițiștilor rutieri s-au desfășurat cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt.

Florina DINU