Magistrat din Olt, președinte în Consiliul Legislativ al Parlamentului

1
638

Plenul Parlamentului i-a numit, miercuri, pe Toni Greblă şi  judecătorul oltean Mariana Moţ ca preşedinţi la Secţia de drept privat, respectiv la Secţia de drept public din cadrul Consiliului Legislativ al Parlamentului.

Judecătoarea Sofia Mariana Moț a primit girul deputaților și senatorilor pentru a deveni președintele Secției de drept public fiind aleasă cu 295 de voturi pentru și 10 împotrivă.

Mariana Moț a fost secretar de stat în Ministerul Justiției. Fost judecător la Curtea de Apel Craiova, Mariana Moț este mama fostul deputat PSD Emil Moț, actualul primar al municipiului Slatina.

Consiliul Legislativ este un organ consultativ de specialitate al Parlamentului României, care are sarcina de a aviza proiectele de acte normative în vederea sistematizării, unificării și coordonării întregii legislații și de a ține evidența oficială a legislației României.

1 COMENTARIU

  1. A fost oare testată pentru COVID 20 coruptie?PSD/ul cu acesti oameni a defilat de/a lungul timpului si am vazut rezultatele dezastruoase ale guvernarilor acestora.Se impune să se…..reia voturile in Parlament pt această persoană sau să stim și să ne convingem că este aceeasi Mărie cu altă pălărie!!! Este evident că nu stim cum va evolua guvernarea PNL,dar , cu sigurantă, nu puteam merge dupa stilul viperei PSD!!!!

Comments are closed.