Este nevoie de sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Slatina

0
294

Doctorii și asistenții de la Centrul de Transfuzie Sanguină Slatina fac apel la cetățeni să donați sânge. Cu ajutorul unei postări pe Facebook, prin care vă cheamă la centrul de lângă Policlinica Veche, pentru că există bolnavi care au nevoie de sânge.

Vă rugăm să veniți la Centrul de Transfuzie Sanguină din Slatina, Policlinica Veche să donați sânge. Suntem aici de luni până vineri începând cu ora 8. Din păcate rezervele noastre de sânge sunt pe terminate. În spital sunt pacienți de toate vârstele în situații extrem de grave. Copii cu talasemie care sunt transfuzați la 2-3 săptămâni.
Adulți cu leucemie și hemoragii digestive care sunt dependenți de sânge ca să supraviețuiască. Bătrâni cu fracturi de șold imobilizați la pat pentru că nu pot fi protezati din lipsa de sânge. Vă rugăam să veniți să donați sânge ca să-i putem ajuta! Donarea de sânge este sigură pentru sănătatea dumneavoastra contrar miturilor care se vehiculează pe rețelele de socializare! Din contră, aveți posibilitatea să vă monitorizați sănătatea odata la 3 luni printr-un set de analize medicale și un consult medical periodic. Vă așteptăm cu drag și în numele rudelor tuturor internate în spitale, vă mulțumim!
” au declarat reprezentanții Centrului de Transfuzie Sanguină din Slatina.

Florina DINU