Dosare penale pentru conducerea fără permis a unui moped

0
271

În această minivacanță, în intervalul 30 mai-1 iunie, polițiștii olteni au avut peste 200 de intervenții, fiind aplicate 650 de sancțiuni contravenționale pentru abateri de la normele legale, valoarea acestora depășind 250.000 de lei.

„În această perioadă, poliţiştii aflați în serviciu au intervenit la 217 solicitări ale cetățenilor, dintre acestea 188 fiind transmise prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112. Pentru abaterile de la normele contravenţionale, poliţiştii olteni au aplicat 651 de sancţiuni, în valoare totală de peste 250.000 de lei”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

74 de șoferi au rămas fără permis de conducere, totodată fiind retrase nouă certificate de înmatriculare.

Trei olteni conduceau vehicule fără a deține permise de conducere. Doi dintre ei conduceau câte un moped fără permis.

„La data de 30 mai, polițiștii din cadrul Poliției orașului Corabia au depistat în trafic trei persoane care conduceau vehicule fără a deține permise de conducere. Astfel, polițiștii au depistat un bărbat, de 53 de ani, din comuna Vădăstrița în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 544, pe raza localității de domiciliu, fără a deține permis de conducere. Pe raza comunei Urzica, pe Drumul Județean 544, au fost depistați doi bărbați, de 25 și 32 de ani, din localitate, fiecare conducând câte un moped, fără a poseda permis de conducere. În urma celor constatate, polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, au mai precizat reprezentanții IPJ Olt.