Prefectura Olt, date despre situația epidemiologică din județ

0
415

În ultimele 24 de ore nu au fost înregistrate cazuri noi de COVID-19, în județ. Astfel, 53 de olteni sunt confirmați cu coronavirus. 14 persoane mai primesc îngrijiri medicale de specialitate în spitale.

„Conform datelor transmise de către Direcţia de Sănătate Publică Olt, până astăzi, 17 mai, în judeţul Olt, au fost confirmate 53 de cazuri de persoane infectate cu virusul Covid-19. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 37 au fost declarate vindecate şi au fost externate din unităţile spitaliceşti. Totodată, până acum, 14 persoane diagnosticate pozitiv cu infecţia cu Covid-19 se află internate în spital”, se arată într-un comunicat remis de Prefectura Olt.

Totodată, în judeţul Olt, în carantină instituţionalizată sunt 314 de persoane. Alte 113 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală.

Până la acest moment, pentru judeţul nostru, au fost prelucrate 2.083 de teste Covid-19.

Potrivit autorităților, doi olteni au murit până acum din cauza coronavirusului. Este vorba despre femeia din Scărișoara, de 54 de ani, și de bărbatul, de 57 de ani, din Șerbănești.