Nicoleta, fata dispărută, ar fi trecut sâmbătă noaptea pe la magazinul unde lucra. Poliția continuă căutările

0
1833

Nicoleta Marcu, fata ce a dispărut sâmbătă seara, din Slatina, nu a fost găsită. Prietenii au căutat-o duminică în mai multe locuri din Slatina, la Podul Olt, la Strehareți, la Gară, unde au vizionat imagini de pe peron, dar nu a fost identificată printre călători. În paralel, polițiștii au verificat camerele din zona în care locuiește fata, însă nu i-au putut da de urmă.

Colega fetei, Diana, are o ipoteză interesantă. Aceasta crede că Nicoleta a trecut pe la magazinul la care lucrează, sâmbătă noaptea. Ușa magazinului unde lucrează cele două a fost găsită deschisă, duminică dimineață.

„Toți tindem să credem că a trecut pe la magazin, deși acesta este închis de pe 23 martie. Duminică dimineață am fost la magazin, pentru că s-a semnalat ușa deschisă. Doar eu și ea avem cheie de la magazin. Probabil o fi trecut pe acolo. A uitat să închidă ușa. Polițiștii nu au putut viziona imaginile din magazin duminică, pentru că nu au avut parola. Nu a fost armat magazinul”, a spus Diana.

Fata locuia cu iubitul ei, iar în august au programată cununia civilă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, slătineanca de 27 de ani nu a fost găsită, iar activitățile de căutare continuă.

MARCU IRINA NICOLETA are 1, 65 m înălțime,  60 de kilograme, păr saten lung, ochi albaștri, ten deschis.

La data plecării, este posibil să fi purtat geacă violet, pantaloni gri și tricou alb. Toți cei care pot oferi detalii despre fata dispărută sunt rugați să sune la 112 sau să meargă la cea mai apropiată unitate de poliție.