Slătinenii, avertizați prin sistemul RO-ALERT

3
321

Slătinenii au primit mesaje de avertizare pe telefoane, în această după-amiază, prin sistemul RO-ALERT.

Sunt mai multe îndemnuri ale autorităților pe care oamenii trebuie să le respecte, în contextul epidemiei de coronavirus.

„RESPECTAȚI recomandările pentru a împiedia răspândirea noului coronavirus COVID 19. RĂMÂNEȚI în casă pe cât posibil! EVITAȚI contactul direct sau apropiat cu alte persoane! MENȚINEȚi distanța de minimum doi metri față de ceilalți! NU ATINGEȚI suprafețe pe care au pus mâna și alte persoane! FERIȚI VĂ de zone aglomerate! SPĂLAȚI-VĂ pe mâini cât mai des posibi. NU VĂ ATINGEȚI cu mâinile, fața, nasul, gura sau ochii! ASIGURAȚI-VĂ că regulile sunt respectate și de cei vârstnici. Ei sunt cei mai expuși îmbolnăvirii! ”, se arată în alerta emisă pe zeci de dispozitive, sâmbătă după-amiază.

 

3 COMENTARII

  1. Mai bine scoateti naiba odata, militienii si jandarmii pe strada, in parcuri, in piete,etc. Zile intregi, nu vezi niciunul la fata, toti stau baricadati in sedii, cu masca pe nas. Cel mult, circuland cu masina, dar nici vorba sa iasa si sa patruleze pe strazi. O groza de lume, cu sau fara vreo treaba circula nestingherita, toti porcii scuipa pe jos, deja au aparut in piata bisnitarii de hartie igienica si alte lucruri de mare trebuinta (masti, spirt, dezinfectantte, etc) pe care nu la gasesti nicaieri, nici in magazine, nici in farmacii. Primarul, prefectul si ceilalti jupani ai judetului, chiar nu vor sa faca nimic?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here