Codiță, la volanul unui bolid de lux, cu permisul suspendat

0
1667

Remus Rădoi, controversatul om de afaceri zis Codiță, a fost depistat în trafic, noaptea trecută, conducând bolidul său de lux, un Rolls-Royce de sute de mii de euro. Acesta avea dreptul de a conduce suspendat.

Codiță a fost prins de un echipaj la Slătioara, venind dinspre Piatra-Olt spre Slatina. 

„În seara de 17 martie, polițiștii rutieri au continuat să acționeze pentru prevenirea evenimentelor rutiere și pentru depistarea celor care încalcă normele privind circulația pe drumurile publice, punând în pericol participanții la trafic. Altfel, în urma activităților desfășurate,  polițiștii Serviciului Rutier Olt au depistat în trafic, la intersecția Drumului Național 65 cu Drumul Județean 677, pe raza comunei Slatioara, un bărbat, de 42 de ani, din comuna Redea, în timp ce conducea un autoturism din direcția Piatra-Olt către Slatina, având dreptul de a conduce suspendat”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Totodată, polițiștii au reținut plăcuțele de înmatriculare ale autoturismului, întrucât una dintre acestea nu era nconformă cu standardul, autovehiculul fiind imobilizat.