Siminica Mirea, despre situaţia actuală a României

0
291

Omul politic, Siminica Mirea este îngrijorată din cauza situaţiei actuale a ţării. Pe lângă ameninţarea cu coronavirus, Mirea mai este nemulţumită şi de cum se prezintă guvernarea ţării. Parlamentarul face următoarea declaraţie:

România se află într-o perioadă vulnerabilă. În astfel de momente avem nevoie de un guvern cu puteri depline. Este impardonabil ca un premier, desemnat şi girat de preşedintele Iohannis, printr-o postare, să ne anunţe de măreaţa decizie de a-şi depune mandatul de premier desemnat. Un gest foarte grav, o lipsă mare de responsabilitate, o adevărată jignire la adresa tuturor românilor, care aşteptau ca, de astăzi, să aibă un guvern legitim, cu puteri depline.

Să renunţi, cu mai puţin de 20 de minute înainte de şedinţa unde ai fi avut şanse… este de neconceput. Soarta românilor pare un joc de cărţi pentru preşedinte, pentru şefii liberalilor. Acum totul depinde de preşedintele ţării. Responsabilitatea este la el. Trebuie să cheme urgent partidele la consultări, chiar şi în week-end, dacă va fi nevoie!

România trece printr-o perioadă tensionată, provocată de ameninţarea cu coronavirus. Cetăţenii stau pe un butoi cu pulbere. Se bat pe produse alimentare în supermarketuri, însă nimic din toate acestea nu contează pentru PNL. Au chef de joacă. O joacă ce ne costă şi ne va costa mult de aici încolo. România are nevoie de stabilitate, de un guvern responsabil, de oameni serioşi. Preşedintele Klaus Iohannis nu trebuie să dezamăgească milioanele de români care au avut o încredere oarbă în acest grup, care s-a vrut salvatorul ţării.

Românii merită respect şi un guvern adevărat!” a transmis senatorul de Olt.