Olteanul Cătălin Mihalache, unul dintre câștigătorii de la Românii au Talent, a ajuns la sapă de lemn

0
874

De-a lungul anilor, pe scena emisiunii de la Pro TV, au urcat foarte mulți români talentați. Unii dintre aceștia au avut abilități incredibile, pe care le-au prezentat în fața camerelor de filmat. La fel s-a întâmplat și în cazul lui Cătălin Mihalache, pe care publicul și-l amintește datorită măiestriei în desen. Bărbatul a fost însă lovit de câteva episoade dramatice, odată ce a părăsit show-ul Românii au Talent.

Cătălin Mihalache, unul dintre cei mai iubiți câștigători de la Românii au Talent, a ajuns la sapă de lemn

Artistul plastic Cătălin Mihalache i-a impresionat pe cei din public, dar și pe telespectatori, prin talentul său la desen. Bărbatul originar din județul Olt era capabil să realizeze diverse caricaturi, fie cu ajutorul mâinilor, dar și cu picioarele. Mai mult, modul în care își putea așterne schițele pe hârtie i-a impresionat foarte mult și pe cei aflați la masa juriului.

Exclusiv Cătălin Mihalache, unul dintre cei mai iubiți câștigători de la Românii au talent, a ajuns la sapă de lemn. Dramele care l-au lovit după a luat premiul

Cătălin Mihalache i-a impresionat pe jurații Românii au Talent în 2014, prin abilitățile sale de desen

Dramele care l-au lovit după a luat premiul

Concurentul s-a bucurat de o foarte mare popularitate, pe parcursul ediției cu numărul 4, din Românii au Talent. Bărbatul a reușit să ajungă până în finală și s-a calificat pentru marele premiu. Totuși, Cătălin Mihalache s-a ales pe atunci doar cu premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro. În plus, pentru a putea câștiga premiul respectiv, s-a luptat cu alți patru concurenți. După participarea sa în emisiunea de la Pro Tv, în ediția din 2014, acesta a suferit câteva momente dramatice foarte marcante.

Sursele Impact.ro au aflat că bărbatul care a uimit juriul Românii au Talent prin imaginația sa a reușit cu banii câștigați să își renoveze locuința. Mai mult, casa acestuia se afla într-o puternică stare de degradare. În prezent, însă, Cătălin Mihalache suferă o nouă dramă, deoarece a ajuns la sapă de lemn. Din acest motiv, nu își mai poate achiziționa nici materialele necesare pentru a realiza caricaturile care l-au făcut cunoscut în întreaga țară. Totodată, mama bărbatului a decedat, acesta suferind pierderea imensă după participarea la Românii au Talent.

Sursa: impact.ro