59 de delegați din Olt, la Congresul PSD. Cine sunt aceștia

8
2227

PSD Olt si-a stabilit delegatii la Congresul partidului din 29 februarie 2020. Astfel, nu mai puțin de 59 de membri ai organizatiei judetene Olt a PSD vor participa la congresul în care social-democratii își aleg o noua conducere. 

Delegaţia filialei judeţene Olt la Congresul partidului este formată din parlamentari, primari și consilieri județeni.

Aceștia sunt:

Marius Oprescu

Emil Moţ

Paul Stănescu

Marius Iancu

Renică Diaconescu

Florin Iordache

Alexandru Stănescu

Dan Ciocan

Siminica Mirea

Virgil Delureanu

Adi Barbu

Florin Barbu

Emil Albotă

Adrian Chesnoiu
Silviu Neacşu

Ioan Nedelea
Cătălin Grecu
Cătălin Rotea

Ionuţ Ivan
Cosmin Floreanu
Marian Doldurea

Liviu Radu

Emil Marinescu
Adrian Bărbulete
Corina Sulger

Iulică Oane

Rotaru Pantelie
Manuel Enăchioaia

Tudor Udrescu
Marin Scurtu
Iulian Preda
Ion Sorin Toma
Nicolae Stan
Mihai Ioana
Gheorghe Florin Tiutiu
Constantin Dinuţ

Dumitru Costea

Dan Dobre
Marin Lunganu
Tudor Matei
Aurel Bondrescu
Iulian Antonie
Ionel Văduva
Marinel Traşcă
Ion Dincă
Alexandru Damian
Dan Bălă
Leon Vladu

Marian Tocea
Florea Negrilă
Marin Mihăeşteanu
Marius Popescu
Nicolae Soare
Marius Preoteasa

Virgil Gulie
Niculiţă Bobonete
Dorel Imireanu
Viorel Oiţă
Gicu Cranta

În acest context, președintele PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat joi, 27 februarie: Mâine (n.r. vineri 28 februarie) dimineață la ora 11.00 organizația PSD Olt va avea un Birou permanent județean în care  vom aproba una dintre moțiunile care vor fi depuse . Până în momentul de față Marcel  Ciolacu și echipa dânsului din care face parte și domnul Paul Stănescu și-au anunțat intenția de a candida cu o moțiune, cu o echipă de oameni. Eu voi propune Biroului permanent județean Olt susținerea acestei moțiuni”, a precizat Oprescu.

Congresul va fi unul extraordinar, cu maximum 1500 de delegaţi şi se va defăşura la Palatul Parlamentului.

8 COMENTARII

  1. Acum se gasira si astia sa faca adunarea hotilor si al curvarilor,cand coronavirisul batantuie Romania…

    • Oprescule,nici nu stii cat de mic incepi sa fii…Tot PSD miroase a hoit in putrefactie,dar baronii rosii indruga verzi si uscate,ca vor face si vor drege.Dar s-a vazut ce au facut vreme de 30 de ani.Au furat cu varf si indesat din banul public si i-au saracit si i-au alungat din tara pe romani in cautarea unui trai bun.

  2. Daca analizam cu ce oameni se prezinta PSD Olt,observam cu detula usurinta, ca majoritatea sunt fosile ale partidului,gasti de mari hoti dovediti, diletanti si betivi..

  3. Fratilor,sa nu ii credeti pe cei de la PSD ce va spun,ca de vindecat de hotie si de coruptie nu se vor vindeca niciodata! Atata timp cat acest partid al comunistilor sta pe scena politica,hotia,coruptia generalizata si grupurile infractionale bine organizate nu vor disparea din Romania.Acest partid trebuie scos in afara legii.
    Uitat-va,cazul recent de coruptie…Fostul ministru al Sănătăţii Sorina Pintea a fost prinsă în flagrant de procurorii DNA luând mită 120.000 lei. Conform unor surse judiciare, procurorii ar urma să dispună reţinerea sa.

  4. Acest partid al coruptilor si al hotilor dovediti de instantele de judecata ar fi cazul sa fie scos in afara legii,deoarece acest partid este un grup infractional bine organizat.Acest fapt este recunoscut si de un membru de baza al PSD,Ioan Rus,care in urma cu multi ani afirma ca:,,nicaieri nu am vazut un partid care sa aiba un grup infractional asa de bine organizat,,,Incepand cu pionerul coruptiei,Adrian Nastase,respectiv cu ,,doctorii in coruptie,,ca Mazare,Valcov si continuand cu multi corupti din PSD,Pintea si Pop.cu totii fac parte din acelasi grup infractional bine organizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here