Florin Barbu a demisionat de la conducerea ANIF

4
867

Slătineanul Florin Barbu, directorul general al ANIF, a demisionat din funcţia de conducere, din motive personale. Acesta și-a anunțat gestul printr-o postare pe o rețea de socializare.
„Ultimii şase ani, perioadă în care am condus Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare, au fost cei mai intenși din activitatea mea profesională de până acum. N-a fost un drum deloc uşor insa a meritat toate eforturile care au facut ca azi agricultura romaneasca sa renasca. Mă simt onorat că am putut contribui implicit la creșterea nivelului de bunăstare pentru fermieri și pentru țară, per ansamblu. Am avut alături de mine o echipă extraordinară, căreia îi mulțumesc pentru implicarea și eforturile depuse și îi asigur in continuare de tot sprijinul si respectul meu, la fel si pe toti cei care ne-au fost colaboratori in acest drum. Am ales însă, din motive personale, să imi depun mandatul de director general al Agenției. Am speranța și încrederea că persoana care va fi nominalizată în locul meu pe acest post va continua proiectele începute cu aceeași ambiție și determinare, acestea fiind vitale pentru sectorul agricol. Mult succes, tuturor!”, a transmis Barbu.

4 COMENTARII

 1. DE CE? II ESTE FRICA DE CEVA?
  Demisia
  Art. 81. – CODUL MUNCII
  (1) Prin demisie se înțelege actul unilateral de voință a salariatului care, printr-o notificare scrisă, comunică angajatorului încetarea contractului individual de muncă, după împlinirea unui termen de preaviz.
  (2) Angajatorul este obligat să înregistreze demisia salariatului. Refuzul angajatorului de a înregistra demisia dă dreptul salariatului de a face dovada acesteia prin orice mijloace de probă.
  (3) Salariatul are dreptul de a nu motiva demisia.
  (4) Termenul de preaviz este cel convenit de părți în contractul individual de muncă sau, după caz, cel prevăzut în contractele colective de muncă aplicabile și nu poate fi mai mare de 20 de zile lucrătoare pentru salariații cu funcții de execuție, respectiv mai mare de 45 de zile lucrătoare pentru salariații care ocupă funcții de conducere.
  (5) Pe durata preavizului contractul individual de muncă continuă să își producă toate efectele.
  (6) În situația în care în perioada de preaviz contractul individual de muncă este suspendat, termenul de preaviz va fi suspendat corespunzător.
  (7) Contractul individual de muncă încetează la data expirării termenului de preaviz sau la data renunțării totale ori parțiale de către angajator la termenul respectiv.
  (8) Salariatul poate demisiona fără preaviz dacă angajatorul nu își îndeplinește obligațiile asumate prin contractul individual de muncă.
  CONCLUZIA: DE CE AI DEMISIONAT, D-LE BARBU? INCOMPETENTA-NU ! SCHELETI-DA, MULTI!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here