Mutări importante de la PRO România Slatina, la PNL Slatina

13
1930

Este dezastru în PRO România Slatina. În cursul zilei de miercuri, zeci de membrii au părăsit partidul lui Ponta pentru a se alătura echipei PNL Slatina. Printre cei care au făcut acest pas uriaș se numără și sportivul Romeo Costică. După adeziunea la liberali, sportivul a declarat următoarele:

Miercuri m-am decis totul trebuie să fie vizibil, toată echipa pe care am avut-o alături de mine în PRO RMANIA Slatina m-a urmat și împreună cu D S, Cristina Tomireanu ne-am alăturat în PNL Slatina. Mulțumesc celor aproximativ 40 colegi care au fost în sală și celor care astăzi nu au fost prezenți dar care m-au asigurat că vor merge alături de mine.” a precizat Romeo.

Din declarația acestuia a reieșit că în zilele următoare vor urma și alte veniri masive în PNL Slatina.

Și președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a fost  plăcut surprins de această schimbare neașteptată, declarând următoarele:

Filiala Olt a Partidului Național Liberal se lărgește și se întărește! În seara zilei de miercuri, Biroul Municipal al PNL Slatina a aprobat cu entuziasm primirea în rândurile noastre a peste 30 de noi membri, în totalitatea lor foști membri ai Pro România. Ne bucurăm pe această cale că valorile și idealurile liberale atrag tot mai mulți simpatizanți și membri noi, gata oricând să pună umărul la eforturile noastre pentru reconstrucția României. Le urăm bun venit noilor noștri colegi și îi asigurăm că vor găsi la noi deschiderea, comunicarea și colaborarea necesare muncii constructive într-o echipă. Împreună vom fi mai puternici!”, a conchis Voiculescu.

13 COMENTARII

 1. Dupa alegerile parlamentare stanga politica o sa fie nesemnificativa.Pro Romania nu intra in Parlamentul Romaniei,respectiv PSD o sa scada in sondaje pe zi ce trece.In maxim un an,PSD o sa fie fara putere si influenta in viata politica.Dar unul ca Paul Stanescu se viseaza pe caii mari,dar cand colo,calul nu este decat o biata martoaga de la Visina.Asadar,PSD sa isi puna pofta-n cui..In special ,Stanescu si gasca lui ar fi cazul sa spele putina…

 2. Poate le vine mintea la cap si oltenilor. Azi aflai ca neamul lui Paul Stanescu este ,,mare” (chiar din gura lui) . Asa este, majoritatea baloachesilor din Romania se numeste Stanescu. Exista si variante mai lustruite, in Ardeal si la Visini.

 3. ”Capacitatea oligarhilor cu legături politice şi a baronilor de a controla interesele de afaceri şi de a limita competiţia pe piaţa liberă trebuie să ia sfârşit. Comunismul a distrus toate ţările care au avut ghinionul de a fi subjugate acestui rău. Comunismul nu face nimic pentru a ajuta săracii şi persoanele defavorizate, ci este benefic doar câtorva elite din clasa conducătoare. Comunismul creează şi susţine un sistem endemic al corupţiei. Acum, revoluţia care a început în urmă cu 30 de ani trebuie încheiată cu succes. ”, este mesajul diplomatului american.

 4. Surprinzator sau nu, prezenta unui Misu ( si a unui fost militian) in fruntea PRO ROMANIA Olt este cauza acestei,,dezertari ,,in masa spre PNL sau alte formatiuni politice… Momentan aceasta ,,migrare,, trebuie oprita dintr-un singur motiv: PRO ROMANIA este un partid de perspectiva, cu un lider autentic, tanar dar,,cam smecheras,, asa cum sunt tinerii politicieni actuali.
  Dar sa fim corecti: nici PNL nu rupe gara targului…din nici un punct de vedere decat al temporarei influente politice cauzata de guvernarea PNL,, uite-o , nu e,,!!!!
  Ca atare, personal opinez ca o schimbare IMEDIATA SI INEVITABILA a conducerii PRO Olt va fi benefica, evitandu-se colapsul iar noua echipa sa-si focuseze munca si activitatea pe CEEA CE VOR SI LE TREBUIE CETATENILOR si mai putin pe functii, certuri si targuieli.
  Ce ziceti dlor Gubandru si Prioteasa? Va asumati raspunderea unei noi conduceri a PRO ROMANIA Olt?
  Sunteti cunoscuti, stimati si respectati in mun. Slatina si jud. Olt.
  Cu un sprijin ,,reformator,, puteti realiza o forta puternica politic care sa raspunda perioadei actuale cand noi, cetatenii Oltului, vrem o noua forta politica , langa si pentru noi, preocupata sa ne respecte drepturile, sa ne rezolve problemele si sa contruibuie la stoparea, si de ce nu, la eradicarea vechilor obiceiuri nefaste ale celor care au condus judetul Olt in ultimii 20 de ani!!!! MUUUUUUULT, NU?
  Va doresc succes si multa convingere in ceea ce va propuneti.
  Asa sa ne ajute Dumnezeu!

 5. […] GazetaOltului.ro relatează că 40 de membri ai organizației PRO România s-au alăturat PNL Slatina. Printre aceștia se numără Cristina Tomirea, fost președinte al organizației de femei PSD Olt și apoi coordonatoare Pro România, filiala Olt. […]

 6. […] GazetaOltului.ro relatează că 40 de membri ai organizației PRO România s-au alăturat PNL Slatina. Printre aceștia se numără Cristina Tomirea, fost președinte al organizației de femei PSD Olt și apoi coordonatoare Pro România, filiala Olt. […]

 7. Un număr de 18 primari PSD din Cluj negociază cu PNL trecerea în tabăra liberală pentru alegerile locale care bat la uşă, au declarat surse din partid pentru ziarul „Adevărul”.

 8. […] GazetaOltului.ro relatează că 40 de membri ai organizației PRO România s-au alăturat PNL Slatina. Printre aceștia se numără Cristina Tomirea, fost președinte al organizației de femei PSD Olt și apoi coordonatoare Pro România, filiala Olt.”Filiala Olt a Partidului Național Liberal se lărgește și se întărește! În seara zilei de miercuri, Biroul Municipal al PNL Slatina a aprobat cu entuziasm primirea în rândurile noastre a peste 30 de noi membri, în totalitatea lor foști membri ai Pro România. Ne bucurăm pe această cale că valorile și idealurile liberale atrag tot mai mulți simpatizanți și membri noi, gata oricând să pună umărul la eforturile noastre pentru reconstrucția României”, crede președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, citat de Gazeta Oltului.În Moldova, președintele PSD Rădăuți și viceprimar al orașului s-a înscris zilele trecute în PNL, potrivit presei locale. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here