Directorul Direcției Agricole Olt, întâlnire de lucru cu primari și fermieri

0
1303

Conducerea Direcției Agricole Olt a organizat, miercuri, la Izbiceni o întâlnire de lucru cu primari, reprezentanți ai primăriilor și fermieri din zona de sud a județului.

În cadrul întâlnirii au fost discutate și stabilite aspecte organizatorice referitoare la programele de sprijin pentru fermieri .

Directorul Direcției Agricole Olt, Gabriela Andronie a declarat că la întâlnire au participat și primarii din Izbiceni, Cilieni, Urzica, dar și alți edili șefi, precum și zeci de fermieri. Conducerea Direcției Agricole a dat asigurări la Izbiceni că nu are de gând să oprească niciun program de sprijin aflat în derulare și că fermierii vor beneficia în continuare de aceste ajutoare de minimis.

În cadrul întâlnirii au fost discutate probleme organizatorice legate de depunerea dosarelor pentru programul Tomata și toate ajutoarele de minimis, conținutul lor, adică nu vrem să creeem busculadă, nu vrem să fie cozi, dorim ca totul să fie cât mai bine  organizat în momentul în care vor demara aceste acțiuni. Deocamdată nu a apărut Hotărârea de Guvern în Monitorul Oficial și nici normele. De aceea, am zis să fim pregătiți în orice moment și să știm fiecare ce are de făcut, să cerem sprijin primăriilor, pentru că altfel nu ne putem descurca”, a precizat directorul Direcției Agricole Olt, Gabriela Andronie.