PREȘEDINTELE ALDE SLATINA A TRECUT LA PRO ROMANIA

10
1430

Preşedintele interimar al ALDE Slatina, Alexandru Măceşanu, a trecut la Pro România Olt.

 Potrivit unui comunicat al Pro România, filiala Olt, Măceşanu a semnat adeziunea, în urmă cu câteva zile

Vineri, 7 februarie 2020, la sediul Filialei județene Olt din Slatina a Partidului PRO România, în cadrul reuniunii liderilor de partid, a semnat adeziunea la PRO România domnul Alexandru Măceșanu, cunoscut activist de partid, a cărui notorietate politică rezidă în abilitatea sa de organizator și de catalizator al convingerilor dedicate unei cauze. Dumnealui a considerat ca fiind momentul oportun să adere la formațiunea politică PRO România Olt, condusă de foștii săi colegi alături de care a muncit cu rezultate foarte bune în trecut”, se arată în comunicatul citat.

Președintele Filialei PRO România Olt, deputatul Niță Mihai, l-a felicitat pe noul venit pentru decizia luată și a declarat că ușa partidului rămâne deschisă, în continuare și celorlalți foști colegi care vor să vină alături de domnia-sa.

 

10 COMENTARII

  1. Interesul isi poarta fesul…Dincolo de aparente se ascunde oportunismul si lichelismul politic.Sansele Pro Romania si ale PSD sunt slabe.Dupa alegerile parlamentare ambele partide vor sta in Opozitie.Dar este intersant faptul ca electoratul celor doua partide excomuniste este pe moarte..Cu cat trece timpul,cu atat scade in procente PSD si gasca lui Ponta.Ciolacu si cu Ponta viseaza cai verzi pe pereti…
    Scena politica este in miscare.Dupa alegeri PNL o sa domine scena politica,respectiv PNL o sa aibe peste 48 la suta…PSD dimpreuna cu gasca Pro Romania vor avea maxim 25 la suta…USR 12 la suta…

  2. Vai de capul celor de la PSD.Pana si electoratul PSD a vazut ce au facut toti liderii si baronii rosii din toate judetele tarii.Au furat din banul public si au dat salarii si pensii de mizerie romanilor.D-aia au plecat din tara peste 10 milioane de romani,din cauza regimului neocomunist ascuns dupa sigla celor trei trandafiri.Asadar,cei care se autointuleaza partidul celor multi si saraci,ar fi cazul sa lase demagogia si tupeul si sa se duca fiecare acolo unde ii este locul..Locul majoritatii liderilor si baronilor PSD este in inchisoare…Pe zi ce trece,instantele de judecata condamna fosti si actuali primari,ministirii si baroni rosii.Ultimul caz este cel al fostului primar al municipiului Pitesti,Tudor Pendiuc, si fiica sa, condamnati la închisoare intr-un dosar cu prejudiciu de 6 milioane de euro..Urmeaza si cel al municipiului Slatina..

  3. Doua mizerii de oameni, Nita-Macesanu! Ambii au bifat toate, absout toate partidele politice. Mai lipsea sa fure baza de date a Ald=–istilor, si sa-i duca pe hartie la Pro! Trei cacati in cur de gasca!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here