Paul Stănescu: ”Vrem alegeri anticipate”

2
443

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a declarat că PSD vrea alegeri anticipate. Membrilor de partid nu trebuie să le fie frică.

Stănescu este unul dintre cei mai puternici oameni din PSD și numărul doi în ierarhia partidului.

”Mereu se vehiculează în mediul public că ne e teamă de alegeri anticipate. Eu v-aș ruga să facem un lucru. Sigur, indusă în spațiul public, această chestiune, ca și cum noi am fi provocat această criză politică, care știm bine e provocată de președintele Iohannis și de PNL. Eu v-aș spune, pentru că tot timpul noi, membrii PSD, am fost oameni responsabili în ceea ce privește viața românilor și economia României, eu v-aș spune următorul lucru: să nu mai spunem în spațiul public ”nu ne e teamă de alegeri anticipate”. Vrem alegeri anticipate, indiferent cum vor fi ele. Chiar dacă sunt convins că poate unii sunteți șocați de ceea ce spun, dar de data asta trebuie să dăm dovadă că nu ne e frică”, a declarat Paul Stănescu.

2 COMENTARII

 1. Dle Paul Stanescu, secretar general al PSD, ce diferenta este intre expresia dvs.,,VREM ALEGERI ANTICIPATE, INIDFERENT CUMN VOR FI ELE,, si ceea ce sustine presedintele interimar al PSD ,, SUNTEM PREGATITI PENTRU ALEGERI ANTICIPATE,,?
  Pai daca vreti alegeri anticipate de ce mai depuneti motiuni de cenzura in Parlament?
  De dragul artei? De dragul ipocriziei generalizate a clasei politice actuale si trecute?
  Aveti mare grija si atentie : au aparut cateva partide mici, cu doctrine de stanga, de centru stanga sau de dreapta CARE VOR FACE JOCURILE LA ALEGERILE LOCALE SAU PARLAMENTARE!!!
  Pregatiti-va ,,DE DEBARCARE,, si ,,SCAPA CINE POATE,,!!!!! VORBA PACATOSULUI PONTA….
  Concluzia: cand nu sti ce debitezi sau ce influenta nefasta pot avea spusele tale, mai bine ramai FILOZOF!!!
  Cu bine, dle INCA secretar general al PSD….Suntem cu ochii pe voi, politicienii de toate culorile!!!!

 2. PSD se face ca lupta pentru bunastarea Romaniei,dar ei mimeaza asa zisa democratie si stau cu gandul cum sa dea tunuri financiare si cum sa isi mentina puterea in Romania.Paul Stanescu este un parvenit caruia ii curg balele cand vine vorba de putere si privilegii.Va dati seama, daca Paul Stanescu ar fi oprit din calea lui pentru o noua functie politica si admnistrativa,in mod automat,cade toata sadramaua lui de la Olt..D-aia Paul Stanescu se zbate ca un ocnas in lanturi pentru viitoarele alegeri,ca sa isi mentina in functii toate neamurile lui…Acest parvenit s-ar face frate si cu dracu ca sa isi atinga scopurile…In mod sigur,pentru PSD si toti aliatii lui, aceste alegeri anticipate vor fi un fiasco in toata regula.Sa zica mersi Stanescu si gasca lui daca vor trece de pragul de 20 la suta.Oricum, viitorul PSD este in Opozitie intru grei si multi ani.Dar cu cat trec anii,cu atat scade din procente PSD.Nu de alta,dar electoratul PSD este deja pe cale de disparitie.Si o data cu disparitia electoratului PSD,incet,dar sigur,dispare si acest partid al coruptilor si comunistilor vopsiti in democrati…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here