Noua conducere USR Slatina

2
556

Noua structură de conducere a filialei USR Slatina, așa cum a rezultat în urma votului adunării generale a membrilor de duminică, 2 februarie 2020 este următoarea:

 • Valentin Bucicoiu, Președinte

 • Mihai Florea, Vicepreședinte, membru BL

 • Adriana Preda, Vicepreședinte, membru BL

 • Benonica Angelova, membru BL

 • Virgil Ghiță, membru BL

 • Cătălin Pîrvu, membru BL

 • Constantin Drăguț, membru BL

 • Andreea Ghiță, comisia de arbitraj

2 COMENTARII

 1. Domnilor tineri politicieni USR, pe care urbea si judetul ii asteapta ca pe o mana cereasca!
  Nu va jucati de-a alegerile si de-a functiile!!! Este total imoral si nestatutar- sa nu zic nelegal- sa faceti, pe furis, o asa zisa adunare generala cu 10-15 membri( sau prieteni, rude sau cunoscuti) si sa va stabiliti functiile , de parca ati fi la Congres.
  Din informatiile publice pe care le detin, nu aveti in judet mai mult de 10-15 organizatii locale iar unele dintre acestea sunt formate …dintr-o singura persoana care, vrand-nevrand, a raspuns la un telefon si la invitatia unuia dintre domniile voastre.
  Nu stiu, ca cetatean , daca dl presedinte Barna, este de acord cu asemenea practici,,populare,, la Olt, in conditia in care USR Olt trebuie sa dovedeasca locul trei in esicherul politic judetean( poate chiar national) iar dvs. stati de alegeri politice in loc sa mergeti dupa membri, in mun. Slatina si in judetul Olt.
  Cred ca este nevoie de un lider local puternic, profesionist, care sa conduca Organizatia USR Olt spre rezultate deosebite la apropiatele legeri locale si parlamentare.
  In alte conditii, puteti sa faceti saptamanal cate o ..,,adunare populara,, cu 10-15 participanti!
  Suntem cu ochii pe voi……..

 2. PSD,Pro Romania,UNPR si USR sunt partide facute pe fundatia subreda a regimului comunist.Sunt fostii activisti PCR,securistii,tortionarii si militienii si copiii si nepotii lor.Aceste partide vor disparea in 4 ani de zile..Unul cate unul..Aceste cozi de topor al regimului comunist si urmasii lor sunt fara credinta in Dumnezeu,iubitiri de averi,mincinosi si diletanti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here