USR Slatina și-a prezentat oficial candidatul pentru primărie

2
1161

Organizația locală a Uniunea Salvați România (USR) și-a prezentat luni, în cadrul unei conferințe de presă candidatul pentru funcția de primar al municipiului Slatina, în persoana lui Valentin Bucicoiu. La conferință a participat și președintele USR Olt, Silviu Anton.

Tânărul politician, în vârstă de 33 de ani, este absolvent al Colegiului Economic P. S. Aurelian, promoția 2006, provine dintr-o familie modestă cu trei copii, iar în ultimii ani din cauza serviciului a fost nevoit să se mute în București, însă, vine destul de des în orașul natal, fiind conectat permanent la viața din Slatina. Acesta a fost validat sâmbătă, în cadrul organizației cu 29 de voturi. În această cursă, Valentin a avut doi contracandidați în persoana lui Florea Mihai și Bărbulescu Mirel.

Bucicoiu nu a făcut niciodată politică, iar adeziunea în partid a primit-o în urmă cu câteva luni. De când s-a alăturat partidului, hotărârea de a candida pentu fotoliul de primar a prins rădăcină în mintea acestuia.

2 COMENTARII

  1. La nivelul conducerii PSD există o diferență majoră între mesajele transmise public și discuțiile din spatele ușilor închise. În strategia de comunicare a social-democraților s-a stabilit ca partidul să spună că nu se teme de alegerile anticipate, că este pregătit pentru ele și că PSD poate să revină la guvernare rapid. Olguta Vasilescu a fost trimisă să prezinte aceste poziții oficiale ale partidului în conferință de presă. Totuși, liderii social-democrați își dau seama că sunt departe de momentul revenirii la Palatul Victoria.

    „Hai să fim serioși, praf, ne fac anticipatele, praf”, a spus pentru Europa Liberă un lider social-democrat. Liderii PSD au înțeles că partidul nu este pregătit în acest moment pentru a se prezenta în fața electoratului. Fruntașii partidului cred că șansele lor vor crește în perspectiva alegerilor parlamentare la termen, dacă partidul rămâne în Opoziție.

    „Ne dau toate calculele peste cap dacă ajungem la anticipate. De ce să ne dorim asta. Noi am spus clar că ne dorim să rămănem în Opoziție, Marcel Ciolacu spune de fiecare dată când iese la declarații că PSD este singurul partid de opoziție. Cum să mergem acum la guvernare?”, este poziția neoficială a social-democraților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here