Cine este noul director medical al Spitalului Județean Slatina

1
779

Spitalul Județean de Urgență Slatina are, începând de marți, director medical cu acte-n regulă.

Este vorba despre dr. Radu Daniel Ene, medic primar în chirurgie generală, (cel care ocupa și în prezent fotoliul de director medical) care a promovat examenul pentru acest post după ce a obținut 8,54 puncte la proba scrisă, 7,50 puncte la proba de susţinere a proiectului de specialitate și 10 puncte la interviu, fiind declarat admis cu un punctaj final de 8,68 puncte.  Dr. Radu Daniel Ene a fost singurul candidat înscris la concursul pentru ocuparea funcției de director medical al unității spitalicești.

Medicul Radu Ene ocupă postul de director medical la Spitalul Județean Slatina din 27 iunie 2019, când l-a înlocuit în funcție pe chirurgul plastician Răzvan Andrei Ştefănescu.

1 COMENTARIU

  1. Felicitari si mult succes, dle doctor Radu Daniel Ene, noul director medical al Spitalului Judetean de Urgenta Slatina. Asa cum va stiu, corect , profesionist si intransigent, se pare ca sunteti debutul in ceea ce inseamna demnitatea in munca si respectul cuvenit cetatenilor care, sub o forma sau alta, tranziteaza temporar unitatea medicala de elita a Judetului Olt.
    Cred ca sunt in asentimentul tuturor cetatenilor acestui judet, si nu numai, sa va doresc multa sanatate si putere de munca asociate cu un puternic sentiment de reformare , din temelii, a ceea ce inseamna munca profesionista in slujba cetateanului, stoparea sau disparitia obiceiurilor nedemne,nelegale si nedorite care se mai petrec in interiorul acestei institutii medicale.
    Stima, respect si pretuire, dle director doctor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here