Cine candidează pentru funcţia de preşedinte al PSD Olt

6
1279

Joi, 16 ianuarie, cu începere de la ora 13:00, în sala de Sedințe a Consiliului Județean Olt va avea loc Conferința de alegeri extraordinară a PSD Olt. La acest eveniment vor participa președinții organizatiilor care în cea mai mare parte sunt primari de comune si orașe, parlamentarii de Olt, consilierii județeni, directorii de instituții și alți membrii importanți ai partidului.

Conferința va fi condusă de actualul președinte PSD Olt, Paul Stănescu. La această ședință vor participa și lideri importanți ai partidului precum: Marcel Ciolacu, șef al Camerei Deputaților; Gabriela Firea, Vicepreședintele PSD și Primarul General al Municipiului București, dar și Lia Olguta Vasilescu.

Pe ordinea de zi va fi alegerea noii conduceri a partidului pentru functia de președinte fiind propus Marius Oprescu, actualul președinte executiv.

„Domnul preşedinte Paul Stănescu a anunţat că nu va mai candida, la această conferinţă, şi că mă susţine. Având în vedere că am susţinerea colegilor din partid şi a majorităţii primarilor, am hotărât să candidez la Conferinţa judeţeană, în echipă cu Emil Moţ, pentru funcţia de preşedinte executiv, şi cu Virgil Delureanu, pentru funcţia de secretar general”, a declarat Oprescu.

Vor fi stabiliti delegații care vor participa la Congresul ce va avea loc în luna februarie.

6 COMENTARII

  1. Oare alti oameni decat ,,talibani,, gen Oprescu sau Delureanu nu mai are PSD Olt?
    Cu asemenea echipa ,,batrana,, PSD Olt va fi perdant sigur pe toate fronturile…..
    Om trai si vom vedea! Oricum ,,succesuri,, celor doi!!!!!!

  2. Vataful si parventul de Stanescu prin impunerea in fruntea PSD Olt a derbedeului ,,alcoolizat,, si a demagogului de Oprescu incearca sa isi pastereze puterea,influenta si privilegiile in PSD si in anumite institutii ale Statului,dar de data aceasta PSD este fara viitor.Schimbarea in PSD nu poate exista atata timp cat niste fosile ale sistemului comunist ,repespectiv niste corupti si niste diletanti vor fi mereu parlamentari,presedinti de consilii judetene si primari.Daca PSD vrea ca sa treaca de pragul de 20 la suta,unul ca Paul Stanescu si toata gasca lui trebuie sa plece din orice functie politica si admnistrativa a judetului si a tarii..Nu de alta,dar acum doua zile vataful si parvenitul de Stanescu spunea ca a gasit PSD ca un tren deraiat in gara..O spunea de parca Stanescu nu ar fi fost in locomotiva…

  3. Ba TATĂ cu un asemenea mod de a fi ales un președinte (care a pierdut la prezidențiale),fara remaniere(poporul a zis fara PENALI și BARONI),la locale și parlamentare nu atingem pragul de 15%,SI IMI ESTE MARE TEAMĂ CA NE DESFIINTAM.

  4. Halal democratie in PSD Olt.Stanescu vrea sa traga sforile in PSD pana la adanci batraneti,dar saracul nu stie ca PSD este in moarte clinica.Gasca lui Stanescu vrea ca membrii de baza ai PSD sa aleaga omul de incredere,supus lui Stanescu, precum un sclav,fara sa se tina seama de democratie si meritocratie.Se stie prea bine ca amandoi,Oprescu si Mot, sunt slugile loiale ale lui Stanescu.Derbedeul ,,alcoolizat,, si marele demagog sef al PSD Olt,Marius Oprescu,respectiv diletantul si manelistul filfizon,Emil Mot spera ca PSD o sa fie din nou la putere in Romania..Dar pentru PSD o data a trecut baba cu colacii pe ulita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here