Paul Stănescu: „Nu voi mai candida pentru funcţia de preşedinte PSD Olt”

4
1726

Pe 16 ianuarie va avea loc Conferinţa judeţeană a PSD Olt care face parte din pregătirea pentru Congresul ce va avea loc peste fix o lună, în Bucureşti. Pe ordinea de zi se va alege noua conducere a partidului pe judeţ şi delegaţii care vor participa la Congres. În exclusivitate pentru Gazeta Oltului, preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, ne-a declarat că conferinţă va participa lideri importanţi de la centru ai partidului printre care şi Ciolacu. „Nu voi mai candida pentru funcţia de preşedinte PSD Olt şi aşa cum am mai declarat altă dată voi susţine candidatura actualului preşedinte al Consiliului Judeţean , mai tânărul Marius Oprescu. A venit timpul ca în PSD să predăm ştafeta celor mai tineri, dintr-o altă generaţie, dar cu experienţă politică şi profesională, care să reprezinte partidul cu succes în următoarea etapă. Am încredere deplină în Marius Oprescu şi îi echipa lui pentru că în toţi aceşti ani am colaborat foarte bine, cu responsabilitate şi dăruire dovadă fiind rezultatele deosebite înregistrate la toate alegerile; Oltul clasându-se printre judeţele fruntaşe ale PSD-lui”.

Locaţia Conferinţei Judeţene nu a fost stabilită încă.

4 COMENTARII

 1. Rau faci, bine gasesti, nea Paulica.
  Cu sau fara ,,mai tanarul Oprescu,, PSD Olt ESTE ISTORIE!!!!
  O istorie urata, rau mirositoare si buna de aruncat la lada cu gunoi!
  Trebuie sa inceapa alta mai frumoasa, mai reformatoare si mai aproape de oameni.
  Caci oamenii te-au facut mare, nea Paule, si pe tale si pe Oprescu si pe multi alti PSD-ei mici, mici de tot….
  Ati uitat de noi, cetatenii, ati devalizat bugetele locale cu pile , relatii si cumetrii…
  Dar, ,,Dar-ar Domnul sa-mi indrept, Aceasta mana rupta, Sa-mi vindec ranile din piept, Iar sa ma-ntorc la lupta.,, spunea marele Alecsandri in poezia Penes Cucanul.
  Va incepe o lupta teoretica intre bine si rau, intre trecutul murdar si prezentul si viitorul oamenilor corecti, onesti si curajosi, pentru DREPTATE SI ADEVAR.
  Te(va) rog sa iesiti din competitie pe usa din dos….incet si fara zgomot!
  Daca ne trezim, va punem pe fuga si nu veti mai apuca alegerile!
  Asa ca,,,ciocu mic si pasu mare,,!!!
  OLTUL FARA FOSTI BARONI SI PENALI PSD sau de alte culori!!!!!!!!
  Va fi deviza tuturor celor care vor incerca aproape imposbilul: trecerea definitiva in opozitie a PSD Olt!!!
  Asa sa ne ajute Dumnezeu si Maica Lui.

 2. După ce a făcut avere din bani publici și după ce a reușit să își numească rudele,prietenii si clienții lui politici prin diferite instituții ale Statului,acum, acest parvenit si mare mincinos vrea sa stea in umbră,dar să isi păstreaze anumite puteri,privilegii si influențe in viața socială,politică si economică.D-aia se tot luptă să-l mențină in funcție pe omul lui din PSD,respectiv pe derbedeul ,,alcoolizat,,de M.Oprescu.Dar socoteala de acasă nu se potriveste cu cea din târg.Trei elemente sunt distructive pentru Stănescu și Oprescu.Primul element din această ecuație este faptul că PSD este in cădere liberă.Al doilea element din această ecuatie este faptul ca in PSD a revenit dușmanul celor doi de la Olt ,respectiv Mihai Tudose.Ultimul,dar cel mai grav element pentru dezastrul celor doi si al PSD sunt dosarele penale de la DNA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here