Premierul Orban, întâlnire cu reprezentanții ALRO

6
613

Prim-ministrul Ludovic Orban se întâlnește marți la Palatul Victoria cu reprezentanții ALRO. Scopul întrevederii este găsirea unor soluții pentru redresarea companiei, după ce colosul slătinean a raportat pierderi semnificative în ultimele nouă luni ale acestui an.

Producătorul de aluminiu Alro Slatina a raportat pierderi de 22,7 milioane lei pe primele nouă luni ale acestui an şi afaceri în scădere, pe fondul creșterii prețurilor de achiziție a utilităților, respectiv a energiei electrice și a gazelor, în concordanță cu prețurile specifice ale pieței, dar cu niveluri foarte ridicate, în comparație cu alte țări europene.

Cu toate acestea, producția de aluminiu, atât primar, cât și procesat, a înregistrat o creștere în primele nouă luni din 2019, față de aceeași perioadă a anului trecut. Și investițiile în perioada de raportare s-au cifrat la 85 de milioane de lei.

6 COMENTARII

  1. Cum e si viata asta..Liberalul Ludovic Orban cel Bun salveza Alro Slatina,iar muncitorii din Alro au votat cu lichelele comuniste si cu epigonii PSD!Asta doar in Oltenia se poate intampla,dar in restul tarii,muncitorii,taranii si intelectualii au votat cu mintea inteleapta…
    D-aia majoritatea romanilor din alte zone ale tarii care au votat si voteaza cu PNL.
    PSD daca tot vrea sa schimbe sigla partidului,ar fi bine intai de toate, sa schimbe denumirea fostului partid al comunistilor,PSD, in Partidul Oportunistilor din Romania.Dar sunt semne ca PSD se duce la ingropaciune..

  2. Rugăciune pentru unitatea poporului și pentru binele patriei
    (a Sfântului Calinic de la Cernica)
    Doamne, Dumnezeul părinților noștri, Tu, Care ai scapăt neamul lui Israil din robia Egiptului și l-ai dus în pământul făgăduinței, întoarce-Ți privirile și către fiii României și-i luminează pe dânșii pentru fericirea patriei. Cu focul Tău cel atotputernic, curăță inimile lor și revarsă asupră-le duhul de dreptate și de frăție. Precum, în veacurile trecute, Tu le insuflai bărbăția și-i făceai a învinge pe cei ce voiau a le cotropi căminele, așa și astăzi, Doamne, insuflă-le iubirea de țară, pentru ca toți să-și dea mâna spre a face binele. Cu Sfântul Tău Duh, fă, Doamne, ca românii să aleagă pe cei mai vrednici și mai tari în credința lor spre a sprijini dorințele folositoare țării. Doamne, Dumnezeul părinților noștri, Tu ești drept si atotputernic; nu vei părăsi pe cei ce nădăjduiesc întru Tine. Ajută-i, Doamne, în ziua încercării, ca din inimă curată să poată lăuda Sfânt Numele Tău în veacul veacurilor. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here