Inițiative legislative importante, dezbătute de Alexandru Stănescu

1
151

În ședința de marți, 3 Decembrie, a Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice, deputatul Alexandru Stănescu alături de colegii săi au avut în dezbatere următoarele inițiative legislative:

– PLx 474/2019 – Proiect de Lege pentru modificarea anexelor nr.1-5 la Legea nr.195/2018 privind aprobarea Programului de susținere a crescătorilor de suine pentru activitatea de reproducție.

– PLx 514/2019 – Proiect de Lege privind trecerea unor imobile din domeniul public al statului și din administrarea Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca pentru Stațiunea de Cercetare Horticolă Cluj-Napoca, în proprietatea publică a municipiului Cluj-Napoca.

– PLx 221/2017 – Proiect de Lege pentru modificarea și completarea Legii apiculturii nr.383/2013.

– PLx 534/2019 – Proiect de Lege privind aprobarea Ordonanței Guvernului nr.7/2019 pentru modificarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.34/2000 privind produsele agroalimentare ecologice.

– PLx 536/2019 – Proiect de Lege privind aprobarea Ordonanței Guvernului nr.10/2019 pentru modificarea Legii nr.52/2015 privind aprobarea plății anuale a cotizațiilor și serviciilor lingvistice pentru organizațiile profesionale/interprofesionale neguvernamentale din sectorul agricol și agroalimentar.

1 COMENTARIU

  1. sunteti invitat chiar in slatina pe strada textilistului ,la articus care se lauda cu sprijinul total al psd.
    exista 4 sali de evenimente FARA izolatie fonica, 4 tarafuri in acelasi timp bubuie pina la 6 dimineata,deranjand un cartier intreg.mesele ce sampanie sunt pe trotuar ,consumandu-se alcool sub privirile minorilor in strada.de la articus se ridica drone care survoleaza casele vecine.se arunca cu artificii de pe domeniul public deasupra bisericii sf.mina (de distractie) daca nu sunt periculoase de ce articus nu le arunca din curtea si pe casa personala.de ce le arunca deasupra bisericii????stiti caarticus pe care-l sustineti fara autorizatie de constructie si fara acord isu bat vecinii, ii ameninta cu moartea chiar de fata cu politia?stiti ca fiu patroana articus isi expune organele genitale (exchibitionism ) in ziua mare, in mijlocul strazii intre 2 locasuri de cult ,in apropierea unui loc de joaca si in prezenta minorilor uitand ca are si el o fetita care in acele momente poate trece pe strada??stiti ca nu detine locuri de parcare conform legislatiei in vigoare ????stiti ca cetatenii unui cartier intreg isi risca viata de trei ani fiind obligati sa circule pe carosabil deoarece trotuarul e ocupat in totalitate de masini???asa 2017, asa 2018, asa 2019???
    de ce nu incepeti curatenia de acasa de pe strada textilistului????
    sunt cetateni care se lauda ca psd ii acopera orice ar face ( ene sanda) care incalca legile in vigoare si cetateni obisnuiti a caror existenta si viata NU VA INTERESEAZA???? de ce domnule paul stanescu, de ce? v- am facut acest lucru cunoscut personal de ani de zile. ce va poate oferi articus atat de valoros incat sa obligati cetatenii cu copii si carucioare sa-si riste viata printe madini deoarece articus transforma toate trotuarele in parcare???de ce domnule paul stanescu, de ce??daca sotia dumneavoastra ar fi batuta cum am fost eu de patroni articus ar conta? daca viata nepotilor dumneavoastra ar fi pusa in primejdie ar conta? daca ati avea o ruda la o capela si de peste drum bubuie 4 tarafuri si s-ar clatina sicriul de zgomot ar conta??daca de la restaurant miile de cioburi ar pune viata familiei dumneavoadtra in pericol ar conta?? daca familia dumneavoastra ar avea urgente medicale si ar fi blocata in curte de masini si obiecte puse ilegal in fata portii si garajului dumneavoastra ar conta???daca v ar bloca accesul la locuinta si masina cu obiecte puse in poarta apoi sa vi se faca plingeri penale ca le atingeti in timp ce iesiti pe poarta cu caruciorul ar conta??? noi de ce nu contam pentru dumneavoastra domnule paul stanescu, de ce sprijiniti ilegalitati si puneti viata cetatenilor in pericol???cum ar fi ca familia dumneavoastra sa locuiasaca peste drum de o cladire in care sunt patru restaurante cu perturbarea linistitii publice si blocarea locuintei ar conta??? de ce sprijiniti in ilegalitati articus de trei ani????de ce nu respectati normele europene???? inceti curatenia de acasa din slatina jud. olt. regret ca am votat psd de atatea ori. de ce donule paul stanescu, de ce??
    sunteti invitatul meu sa veniti sa vedeti la fata locului , detin filmari nenumarate.toti concetatenii spun ca doar o televiziune nationala mai poate face ordine SA VADA TOATE FILMARILE SI DOCUMENTELE, dumneavoadtra ce parere aveti domnule paul staneacu??

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here