Slatina, în haine de sărbătoare

1
429

Mai sunt doar câteva zile până ce iarna își va intra în drepturi din punct de vedere calendaristic. Cu acest prilej, municipiul Slatina a îmbrăcat haine de sărbătoare. Cele mai mari străzi și bulevarde au fost împodobite cu instalațiile specifice acestei perioade. Centrul orașului surpinde prin feeria de lumini de pe bulevardele Alexandru Ioan Cuza, Nicolae Titulescu, la care se adaugă arterele principale.

În acest an „Orășelul copiilor” se va muta în cel mai modern șI mare parc din Slatina, Parcul Tineretului.

Slatina va fi mai frumoasă decât anul trecut, promit autoritățile, care au achiziționat ghirlande și figurine luminoase noi în Parcul Tineretului. Tot aici, Aleea Eroilor se va transforma într-un tunel luminos spectaculos.

Iluminatul festiv va fi pornit pe 1 decembrie, atunci când va fi deschis și Târgul de Crăciun.

1 COMENTARIU

  1. Din ultimii aproape 30 de ani de zile,aceste Sfinte Sarbatori ale tuturor romanilor,pentru PSD sunt cele mai triste.Sunt triste pentru urmasii comunistilor si al cozilor de topor:activistii PCR,tortionarii,informatorii,securistii ,militienii si copiii lor infiltrati in toate institutiile Statului Roman.Au pierdut totul si acum sunt disperati ca romanii,in special din Diaspora,au votat cu PNL-ul.
    Sa ne amintim si de momentul dureros în care Regele Mihai a fost alungat din Tara Lui. Pe 30 decembrie 1947, comunistii,parintii PSD-istilor de azi, i-au confiscat patria, iar pe noi ne-au aruncat in ani grei de dictatura. Oamenii nu au avut niciun cuvant de spus: o mana de lichele comuniste si de securisti, sprijiniţi de militari sovietici, au decis in numele unei tariri care nu i-a vrut niciodata. Pentru Rege era inceputul exilului,iar pentru România – inceputul infernului.
    In decembrie anul acesta,PSD-istii vor avea si alte surprize neplacute,deoarece anul acesta se implinesc 30 de ani de la revolta anticomunista din 16-22 Decembrie 1989.
    Lovitura de gratie data PSD-istilor o sa fie atunci cand DIICOT o sa prezinte concluziile rechitoriului cu privire la actul de abdicare ale Regelui Mihai I,pentru ca procurorii DIICOT anchetează falsul istoric și juridic comis la 30 decembrie 1947, care a avut ca scop răsturnarea ordinii constituționale în Regatul României și desființarea statului de drept. Scopul anchetei, deschisă după 70 de ani, ar fi restabilirea ordinii legale și constituționale legitime.

    Deocamdată, dosarul penal a fost deschis „in rem”, iar verificările au fost declanșate după sesizarea Mișcării pentru Regat și Coroană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here