Topul celor mai profitabile firme din Corabia. Câştiguri de peste 80 de miliarde ROL

0
588

Cele mai profitabile firme cu sediu social în Corabia care susțin bugetul local al oraşului au avut în 2018 un profit net cumulat în valoare de peste opt milioane de lei (80 miliarde ROL), conform datelor oferite de către Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Olt, la solicitarea Gazeta Oltului, din situaţiile financiare obţinute de la Ministerul Finanţelor Publice. 

Societatea cu cel mai mare profit net în 2018 a fost Danro Prodcom SRL firmă firmă specializată în cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase care a înregistrat un profit net de 1.376.616 RON. Pe locul doi s-a situat societatea San Michele Del Gargano SRL (cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase) care a înregistrat un profit net de 1.099.126 RON. Poziția a treia a fost ocupată de Antofarm SRL cu un câștig net de 850.298 RON.

Locul patru în ierarhia celor mai tari firme din orașul Corabiaeste ocupat de Inmar Autotal SRL firmă specializată în comerțul cu ridicata de piese și accesorii pentru autovehicule care  în 2018 a înregistrat un profit net de 831.687 RON. Locul cinci în topul firmelor cu cele mai mari profituri din 2018, este ocupat de Tecon Construct SRL (lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale). Societatea a obținut anul trecut un profit de 816.696 RON. Pe locul șase al clasamentului se regăsește Bestalmi Proexec Mb SRL-lucrări de instalații electrice, care în 2018 a avut un profit net de 753.363 RON. Locul șapte în topul celor mai tari investitori, după profitul net, este ocupat de D&C Expert Proiectare Structuri SRL (activități de arhitectură) cu un câștig net de 696.759 RON. Locul opt în ierarhie este deținut de Ecorox Prodcor SRL, societate care ca obiect de activitate comerțul cu ridicata  al deșeurilor și resturilor cu un câștig net de 663.240 RON. Pe penultima poziție în top zece se află societatea Recicor Pyg SRL care se ocupă cu recuperarea materialelor reciclabiel sortate cu un profit net de 604.842 RON.

Topul se închide cu Med Ralma Farm SRL societate care se ocupă cu activități veterinare cu un profit net înregistrat în 2018 de 588.149 RON. „ Profitul net înregistrat de primii zece profesionişti din Registrul Comerţului Olt, cu sediul social în Corabia, conform datelor din 9.433 situaţii financiare pentru anul 2018 obţinute de la Ministerul Finanţelor Publice și preluate în registrul comerțului se ridică la valoarea totală de 8.280.776 RON”, a precizat Claudia Liana Jurge, directorul Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul. În edițiile următoare vom reveni și cu topul celor mai tari firme din orașele Scornicești, Piatra Olt, Potcoava și Drăgănești Olt.