Slatina se dezvoltă!

3
1069

Vești bune pentru șoferii olteni și nu numai. Centura orașului Slatina va intra în reabilitare. Anunțul a fost făcut chiar de primarul municipiului Slatina, Emil Moț.
“Cu bucurie vă anunț că astăzi am început lucrările la ceea ce va fi unul din cele mai mari proiecte de infrastructură din orașul nostru, centura acestuia care cuprinde străzile Pitești, Oituz și Bulevardul Constantin Brîncoveanu.
Practic, se va lucra intens, la foc automat pentru a termina proiectul chiar în cursul anului 2020.

Vă rog să ne scuzați pentru disconfortul creat însă merită un mic sacrificiu de câteva luni pentru ca Slatina să devină Capitala Economică a Olteniei.
Vă mulțumesc pentru înțelegere și vă asigur de toată considerația noastră!” a declarat Emil Moț.

3 COMENTARII

 1. Acum PSD-istii iarasi cerșesc voturi pentru viitoarele alegeri..D-aia este asa de grabit Mot cu investitiile,deoarece este disperat ca pierde functia de Edil Sef al Slatinei.
  Dar este bine sa nu uitam ca slatinenii trebuie sa plateasca imprumuturile bancare facute de Primaria Slatina sub conducerea lui Valcov si a gastii lui..Plus alte tunuri date de Valcov..Cu toate ca Primaria l -a dat in judecata pe,, 8 ani cu executare,,pentru recuperea unui prejudiciu de peste 1,6 milioane de euro, constatat de Curtea de Conturi într-un raport din 2015 și rămas definitiv prin decizia Curții de Apel Craiova,slatinenii vor fi buni de plata…
  Dar sa nu uitam..
  Pe 20 martie 2015, deputatul PSD Daniel Bărbulescu predă un seif Poliției.

  „E al lui Darius Vâlcov! Ne-a pus să-l mutăm dintr-un loc în altul”, spun Bărbulescu și un alt martor, B., în locuința căruia ajunsese ultima oară casa de valori.

  Deputatul Bărbulescu e prietenul lui Darius Vâlcov, iar primarul i-a botezat copiii. Dar amicițiile se dizolvă în acidul fricii. E anchetă penală.

  Procurorii DNA deschid seiful și consemnează:

  Cu prilejul activităţii judiciare de desigilare a seifului, din data de 23.03.2015, în prezenţa apărătorilor aleşi ai inculpaţilor, s-a constatat că în el se aflau sumele de:

  90.000 dolari;
  1.323.850 lei;
  3 lingouri de aur, în total 3 kilograme, iar în colet au fost identificate 3 tablouri inscripţionate Aurel Acasandrei, Jean Cocteau şi Renoir.
  Sumele de bani, lingourile de aur şi tablourile au fost fotografiate în prezenţa aceloraşi persoane..

 2. Hotule cum dracu dezvolti tu Slatina iarna cand toata vara a ti stat la terasa si acum cand incepe iarna voi va apucati de reabilitat ca si blocurile care nu ai reabilitat pe 2019 nici macar unu . Va cadea podul olt pana faceti voi ceva sau termina aia noul pod pana va dezmeticiti voi din bautura . Iar pentru Craciun ai carne de la toti cei care pleaca de la serviciu zilnic si stau 1 ora in trafic deci avantaj tu ca nu mai cumperi porv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here