Val de angajări la DGASPC Olt

3
1305

Veşti bune pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă. Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Olt face nu mai puțin de 25 de angajări. Concursul va avea loc în data de 10 decembrie 2019 (proba scrisă), data limită de depunere a dosarelor de înscriere fiind 28 noiembrie 2019.

Instituţia are nevoie de șase infirmiere (dintre care cinci debutante), cinci îngrijitori, trei muncitori calificați, trei muncitori necalificați, un instructor de ergoterapie, doi inspectori de specialitate (din care unul debutant), un funcționar, un magaziner debutant, un psiholog stagiar, un instructor de educație debutant și un asistent medical debutant. Posturile sunt disponibile în Complexul Servicii Persoane Adulte Slatina, Complexul Servicii Persoane Adulte Corabia, Centrul de Îngrijire și Asistență Șopârlița, Centrul de Îngrijire și Asistență Spineni, Cămin pentru Persoane Vârstnice Fălcoiu, Centrul de  Recuperare și Reabilitare Caracal și Centrul de Integrarea prin Terapie Ocupațională Drăgănești-Olt.

Dosarele de înscriere ale candidaților pot fi depuse în perioada 15- 28 noiembrie 2019, zilnic între orele 08.00-16.30, iar în zilele de 15 noiembrie și 22 noiembrie 2019 între orele 08.00-14.00, la  secretariatul DGASPC Olt. Proba scrisă, în vederea ocupării posturilor vacante va avea loc pe 10 decembrie 2019, ora 10.00, iar interviul pe 13 decembrie, ora 10.00.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială a instituției. Relaţii suplimentare se pot obţine la Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Olt, din Slatina, Strada Drăgăneşti, numărul 7, telefon: 0372/713.562.

 

 

3 COMENTARII

  1. „Pentru următorul mandat am foarte multe proiecte, toate ţin de România normală. Avem nevoie de o resetare a României, asta însemnând să reparăm tot ce s-a stricat în aceşti ani. Marile sisteme publice trebuie repuse în funcţiune, aşa cum sunt gândite, sistemul de sănătate, şcoli, Poliţie, Jandarmerie şi aşa mai departe. Peste tot acest regim toxic Dragnea-Dăncilă şi-a înşurubat pilele, cunoştinţele, neamurile. Lucrurile trebuie reluate, trebuie aduşi oameni merituoşi, oameni pregătiţi în poziţiile de conducere, trebuie să refacem aceste sisteme, în aşa fel încât să funcţioneze pentru cetăţean. Asta deja este o muncă imensă. În paralel, trebuie create condiţii pentru o dezvoltare economică mai bună, mai sustenabil”, a afirmat Iohannis.

  2. PSD-ul este un basm pentru îmbrobodit proştii şi o cale de îmbuibat lichelele din toate institutiile Statului ca alde Stanescu,Oprescu si Mot

    Da…se angajeaza toata mafia pesedista ca sa aibe ce da afara Orban.Unul cate unul ,cei care au intrat pe baza de carnet de partid si pe baza de rudenie,vor pleca din toate institutiile Statului..Dar astia de la Olt se culca pe-o ureche,zicand in sinea lor,ca prostimea din Olt ii voteaza pe hotii si diletantii pesedisti..Dar toate lucrurile si obiceurile rele nu raman asa….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here