Viorica Dăncilă: Am votat pentru o Românie a bunăstării, o Românie sigură și demnă

2
52

Liderul PSD, Viorica Dăncilă, a votat, duminică dimineața, în București, fiind însoțită de soțul său, dar și de fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu. ”Am votat pentru o Românie a bunăstării, sigură și demnă”, a spus ea după ce și-a exercitat dreptul de vot.

”Am votat pentru o Românie a bunăstării, o Românie a drepturilor garantate, o Românie sigură și demnă în care românii să nu trăiască cu teama zilei de mâine că nu au ce pune pe masă, că nu au bani pentru medicamente sau pentru facturi. Am votat împotriva tăierilor de pensii și salarii, am votat împotriva austerității. Am votat pentru o Românie unită, în care fiecare român să se regăsească în deciziile președintelui”, a declarat Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidențiale.

Ea a adresat un îndemn românilor să iasă la vot.

”Toți românii trebuie să contribuie la creionarea viitorului, atât pentru nepoții și copiii noștri, dar și pentru ceilalți români care trebuie să rămână în țara lor și să aibă un trai mai bun”, a completat fostul premier, scrie digi24.ro.

2 COMENTARII

  1. Dancila intra in turul doi,dar degeaba intra in turul doi.Pierde in fata lui Iohannis.Dupa turul doi,in mod sigur,Dancila o sa fie mazilita de baronii rosii,deoarece dupa acest esec,PSD-ul trece in nefiinta politica..Dar si multi dintre slugile din mass-media nationala si locala vor ajunge someri.

  2. Aceasta mamaie Dancila ar vrea sa castige ???? Femeia asta nu stie ce este cu ea , Ea chiar crede ca o voteaza macar un intelectual , nici oamenii din mediul rural nu ar vota daca nu ar fi obligati de primari , PSD este pe faras , inca nu au plecat acasa ???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here