CFR angajează zeci de tineri

2
2346

CFR vrea să angajeze zeci de ingineri tineri, pentru mai multe sectoare ale companiei. Posturile sunt disponibile în următoarele specializări: tehnologia transporturilor (Trafic), telecomunicaţii/telecomenzi feroviare şi electronică (Instalații) și construcţii căi ferate drumuri şi poduri (Linii).

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA anunță că a demarat programul de selecţie pentru ocuparea a 90 de posturi de ingineri, absolvenţi din ultimii 3 ani, distribuite pe toate cele opt regionale de cale ferată (Bucureşti, Craiova, Timişoara, Cluj, Iaşi, Braşov, Constanţa şi Galaţi), în cele mai importante domenii de specialitate ale companiei.

  „Programul de selecţie se adresează absolvenţilor care îşi doresc o carieră profesională construită şi fundamentată pe experienţa specialiştilor şi experţilor feroviari, care se implică în mod direct în dezvoltarea şi implementarea celor mai mari programe de dezvoltare a infrastructurii feroviare.  Prin acest sprijin acordat absolvenţilor, compania contribuie la dezvoltarea carierei tinerilor ingineri, prin instruire şi formare profesională într-un domeniu complex de activitate şi cu perspective de dezvoltare profesională“, se arată într-un comunicat al CFR SA.

Informaţiile referitoare la condiţiile de participare la preselecţie şi perioada de desfăşurare a acestei etape sunt disponibile la nivelul fiecarei regionale de cale ferată şi, de asemenea, vor fi publicate în perioada următoare și pe site-ul companiei www.cfr.ro, la domeniul angajări.

2 COMENTARII

  1. La acasă salarii și hartuiala care este la CFR, care va veni nu va sta mai mult de 6 luni. Dați afară mai întâi toate leprele, cumătriile, cei care freacă menta prin birouri cu salarii destul de bun e față de cei care lucrează în executiv.

  2. O mare oportunitate pentru sef revizie SM, Borcuti Calin Dumitru de a face bani. Un spagar nesimtit de care nu se atinge nimeni, a uns pana sus in Bucuresti, Clujul e la degetul lui mic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here